Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek kb 6 óra alvással...

Szerintetek kb 6 óra alvással lehet éjszaka dolgozni?

Figyelt kérdés
Van egy fiam aki szeptemberben kezdi az ovit. De most talaltam egy munkát ahova járhatnék állandó éjszakásba 22-6-ig Ez míg nem ovis nagyon jó lenne. De kb fél 1 óra körül tudnék lefeküdni aludni mert anyu délig dolgozik utánna tudja elvinni a fiam. Párom reggel megy dolgozni miután én haza értem délután szokott haza érni.
2021. júl. 5. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként eltérő hogy ki mennyiit bír hosszú távon
2021. júl. 5. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
2-3 óra alvással csinálom.
2021. júl. 5. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran alszom csak 4-5-6 orat, sajnos sokszor szimplan nem almosodom el idoben. Mondjuk nem ejszakaban dolgozom.
2021. júl. 5. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Nem lehetetlen,sok ember sokszor csak 6 órát alszik, de vannak akik sokkal kevesebbet,igaz nem egészséges 6 óránál kevesebbet aludni.

Remélem mihamarabb találsz valami jobb állást,pl folyamatos délutános műszakot,az sokkal jobb lenne.

Éjszakai műszak meg viseli a szervezetedet,ezekből szokott adódni a különféle betegségek mint pl vérnyomás problémák stb..

Hajnali 2-4 óra között lesz a legrosszabb.

Kitartás.

2021. júl. 5. 17:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Én átlagosan 7-8 órát szoktam aludni. Itthon nappal elvagyok persze 6 óra alvással, csak gondolom éjjel azért más.
2021. júl. 5. 18:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyit aludtam éjszakás előtt már egy hangom sem lehetett
2021. júl. 5. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
1,5, maximum 3 óra alvással éjszakàztam mindig. Nem is bírtam sokáig. Változó ki mennyit bír, az biztos, hogy az egészséged ér a legtöbbet, szóval ezt vedd figyelembe.
2021. júl. 5. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Állandó éjszakázás nagyon kemény...

Azzal is számolj, hogy mások nappal dolgoznak és lexarják, hogy éjszakás vagy, pl. postás, futár, hittérítők, stb...

Ha kihúzod a csenfőt akkor dörömbölnek, ordibálnak...

2021. júl. 5. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
*csengőt
2021. júl. 5. 21:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Kb 5 év dolgoztam éjszaka akkor nem volt gond annyit aludtam akkor még amennyitt akartam de így hogy van már a fiam ezért kicsit tartok hogy tudok mindenhol helyt állni. Szeptember közepétől már tudok más műszakot is vállalni reggelest. Délutánost semmi képp nem szeretnék nekem az a legmostohább.
2021. júl. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!