Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A lojalitás értelmezhető egy...

A lojalitás értelmezhető egy olyan cégnél amely a covid alatt a banda felét kiszórta?

Figyelt kérdés

A covid alatt még tavaly a cég az akkori banda felét kiszórta. Engem mondjuk pont nem, de minden teketória nélkül kivágtak 10 éve itt dolgozókat is.

És most én vagyok úgy hogy új állásom lesz és azt dörgölték az orrom alá hogy éééééésss a lojalitás?

A lojalitás egy ilyen helyen ahol 10 éve ott levőket kivágnak szó nélkül? meg a fél bandát leépítik? KIhez mihez lennék én lojális? Ezekhez? És miért lennék?

2021. júl. 4. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lojalitásból nem lehet befizetni a számlákat és enni adni a családnak. Dobbants a francba.
2021. júl. 4. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Lololololojalitás. Ez egy jól kitalált szó. Olyan mint akinek folyamatosan a valagát nyalnák. Seggnyalásból nem lehet megélni.
2021. júl. 4. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Ott akkor működik a NER:senkit se hagyunk az út szélén😂
2021. júl. 4. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább akkor kellett volna személyesen közölnöd, mikor beadtad a felmondásod.
2021. júl. 4. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen mindegy hogy mit mondanak? Mindenki a saját életét építi. Nálam is úgy volt mindig hogy ha adódott egy jobb lehetőség akkor dobbantottam. Azt meg hogy ez hogyan érinti a munkáltatót magasról leszarom. Majd megoldják. A covid alatt a cégek többsége ezt csinálta egyébként, rúgdosták ki sorban az embereket, magasról szartak mindenkire. Pontosan úgy kell hozzájuk viszonyulni ahogyan ők viszonyulnak a saját dolgozóikhoz.
2021. júl. 4. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lojalitás a mai világban??? Egy olyan cégnél, ahol - ahogy te is írtad - gondolkodás nélkül utcára vágtak rengeteg embert pont akkor, amikor a legnehezebb? Egy cégnél eleve nem erkölcsi szempontok alapján hoznak döntéseket, hanem az erdekeik alapján. Nyugodtan intsél be annak, aki a lojalitással jött, és huzz el onnan, ha tényleg találtál egy jobb helyet
2021. júl. 4. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod, elmész, nekik meg fájjon a fejük, vagy ajánljanak jobbat.
2021. júl. 4. 11:50
 8/10 A kérdező kommentje:

"vagy ajánljanak jobbat."

Nincs az az ajánlat ami miatt én hajlandó lennék itt maradni.

de nem is fenyeget a veszély hogy ajánlatot kapok. ahhoz sóherek.

2021. júl. 4. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Bazsi, a lojalitás egy dolog, a cég működése egy másik.

Lojalitásból nem lehet béreket fizetni.

Hogyhogy mégis találtál új állást? Azt mondogatod hónapok óta, hogy te ugyan fel nem mondasz, inkább telesírod napi ezerszer GYK-t a hülyeségeddel. Mi változott?

2021. júl. 4. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a lojalitás? Az nem úgy működik, hogy a munkavállalóktól elvárnak mindent, de a munkahely erőfeszítést nem tesz azért hogy járvány alatt megtartson embereket. Lojalitással nem lehet számlát befizetni és boltban vásárolni. Kitörölheti vele az ember a hátsóját.

Magasról tojok erre a "lojalitás" bullshitre. A munkahely nem a barátod, úgy kell viszonyulnod hozzájuk, ahogy ők hozzád. Nyafognak, mert felmondasz? Oldják meg.

2021. júl. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!