Melyik a rosszabb? Ha egy főnök pikkel rád és mindenbe beleköt vagy ha már ürügyet se keres hogy támadjon hanem nyiltan sérteget?
Figyelt kérdés
Abban még van egyfajta tartás szerintem, ha csak kötözködik.2021. júl. 2. 09:56
11/13 anonim válasza:
Lehet csak fáradt vagyok, de nem nagyon látom a kettő között a különbséget.
De amúgy a legrosszabb az, ha vigyorog az arcodba, mindenre azt mondja, hogy semmi baj, majd egyszer kirúg.
Inkább akkor kössön bele mindenbe meg kiabáljon le mások előtt.
12/13 kretens válasza:
Már egy hasonló cikknél irtam hogy ma már minden mobiltelefon tökéletes hangrögzitő.Minden megalázó szituban ruha alatt bekapcsolva összegyűjteni párat majd asztali pc-én menteni lemezre az elhangzottakat.Sokan nem tudják de én értem hogy magáncég meg bármikor felmondhatnak de senkinek nincs joga megsérteni megalázni a másik embert mert az már ZAKLATÁS és törvénybe ütközik.Ha jó pár ilyen hanganyag összegyüllik akkor simán feljelentést lehet tenni az illető ellen.Senki ne tűrje el ha nem veszik emberszámba!!!!!!!
13/13 anonim válasza:
Én hivatalban dolgozom,itt ugyanez történt pár éve... volt aki nem bírta és elment,de előtte beszámolt mindenről a főnök főnökének. Kb. félév múlva új főnököt kaptunk (addig "kisfőnök" volt) és a hatalmaskodókat megfosztották a főnöki tisztségüktől. Mindezt természetesen nagyon udvariasan és tapintatosan😉 Én is kerestem a kiutat de végül "kibekkektem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!