Melyik a rosszabb, ha a nevelőanya mindenbe beleszól, vagy ha tojik rám?
Én a magam nevében beszélhetek, az én férjem törekedhetett normális családra, ha a felesége meghalt. Utána pár évre kerültem a képbe én. A gyereke iránt a legnagyobb jóindulattal jöttem ide, de semmi nem volt jó.
Kérdező, amúgy a kérdés is hülye: te tudod, hogy a "mindenbe beleszól", vagy a "tojik rám" verzió a rosszabb, mert te éltél ugyebár ebben is, meg abban is, csak el tudod már dönteni.
Éljen. Végre tudom rólam mit gondolhat az én "nevelt" gyerekem.
A mi történhetettre a válaszom. Hát belefáradt, megunta. Rájött úgyse tartod semmire és úgyse fogsz változni. Esetleg lehet valamivel megbantottad es most probal ugy kezelni mintha levego lennel es varja eszre veszed e magad.
Egyebkent ha most ez zavar, akkor gondolkozz el azon, hogy megis miert? Talan azert, mert megis jo volt vagy hasznos volt, hogy probalt terelgetni valamilyen iranyba hiszen ez is a torodes egy formaja, es valahogy megiscsak megszeretted. Vagy csak hianyzik hogy legyen egy orokos "ellenseg", akivel lehet harcolni es igy apukad meg a hibalan maradhat?
Egyeb okok a megvaltozott viselkedesre: sulyos betegsege van, csak nem mondja; szeretoje van; keszul elhagyni apadat; megunta a feszult visuonyt es tenyleg nem erdekled mar; jo fej akar lenni es remeli igy kevesbe utalod stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!