Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet azonnali hatállyal...

Hogy lehet azonnali hatállyal felmondani?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
2021. júl. 1. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Munkavállalóként sehogy, ha már vége van a próbaidőnek. A munkáltató rúghat ki azonnal súlyos vétség miatt. Neked sajnos le kell töltened a felmondási idődet.
2021. júl. 1. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én megkérném a munkáltatót, hogy írjunk egy papírt, amit miután kiléptem az ajtón, rögtön össze is tépném. Ha kicsit is nélkülözhető vagy, el fognak engedni.
2021. júl. 1. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
4%
Nem mész be dolgozni tobbet.. beirjak igazolatlannak, aztan 3 nap mulva kirugnak
2021. júl. 1. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak indokok amik miatt fel lehet azonnali hatállyal mondani, pl szexuális molesztálás, bűncselekmény folyik a cégnél, stb. Esetleg valamelyik fennáll nálad? Mert akkor azt jelezd az illetékesek felé, és azonnali hatállyal mondj fel!

Másik opció: Nem mész be többet, és kirúgnak. Én legutóbb ezt tettem, még a felmondással sem volt kedvem bajlódni, lerendezték ők maguktól. Mondjuk egy ritka ocsmány gyárról van szó, kulturált helyen ilyet nem tettem volna. Azonban, ha valóban pl bűncselekmény folyik a cégnél, azt azonnal jelentsd, és úgy mondj fel!

2021. júl. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!