Szakmát tévesztettem, vagy miért ér ennyi kudarc a munkámban?
Figyelt kérdés
Eladó vagyok és egy boltban dolgozom. Pedig a személyiségem alapján eléggé félénk vagyok és nem is szeretek sokat beszélni, hamar elfáradok benne. Azon kívül idegesítenek a csevegések a vevőkkel, nekem valójában teher vevőkkel foglalkozni. Mikor meglátok egyet közeledni a pult fele már undor fog el, de megerőltetem magam. Ha csak árut kell tölteni az megy, az oké. A kassza is oké, mert ott magamnak dolgozok társak nélkül és saját magam vállalom a munkámért a felelősséget, nem kell kooperálni, az is oké. De amikor betesznek húspultba ahol mással dolgozol és 2x olyan kekecek a vevők és még izgulni is kell (nem bírom a stresszt), mert ügyelni kell a húsokra hát... mindig csak a problémák vannak belőle. Most utoljára panasz is érkezett amiben kifogásolták a húsminőségét. Egyszerűen már utálom azt a részleget, meg amúgy az egész vevőkkel való kommunikációt, nagyon fusztrálnak. Én alapvetően egyedül szeretek dolgozni magammal, szerintetek? Mi a megoldás? Erőltessem továbbra is?2021. jún. 30. 23:06
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ami fontos: én eléggé érzékeny vagyok a bunkóságra. Más eladókon nem látom a sértődöttséget, de én úgy fogom magam vissza, hogy ne legyek flegma vagy ne látszódjon a viselkedésemen, hogy halálra idegesít a vevő. Már az is sért mikor nem köszönnek csak figyelmen kívül hagynak majd elsétálnak. Nem még, ha be is szólnak...
2021. jún. 30. 23:07
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Tanulj más szakmát, és dolgozz abban. Mi érdekel?
3/8 A kérdező kommentje:
20. Informatika. Már elkezdtem tanulni, de mellette jó lett volna dolgozni. De már egyre rosszabb. Én nem vagyok elég alkalmazkodó aki nem bírja ki ezeket, vagy tényleg ennyire nem passzol a személyiségemhez?
2021. jún. 30. 23:09
4/8 anonim válasza:
Ez aztán a karrier, boltban eladó?
Ezt mennyi tanulással sikerült összehoznod?
Meglehet ebből élni, vagy anyukádék tartanak még el, és ez olyan mellékes kereset?
vagy van mellette másodállásod is, amiből tudsz rendesen is keresni?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem említettem karriert, szükség megoldás volt, hogy ne anyukámék tartsanak el. Egyéb?
2021. jún. 30. 23:12
6/8 anonim válasza:
Én nem vagyok annyira félénk, de ebből egy csomó dolog rám is igaz, valószínűleg én sem maradok örök életemre eladó, válts te is ahogy lesz lehetőséged. Tényleg nagyon sok a tapló bunkó ember, nem sokáig lehet ezt bírni.
7/8 anonim válasza:
Nehezen nyeled le a szolga sorsot, de nem vagy elég ügyes,hogy ne szolga légy, csak elbújnál egy lyukba pötyögni!
Nem bonyolult az ügy,lelki problémák halmaza okozza.
8/8 anonim válasza:
Nagynéném 15 éve dolgozik Tescoban, főleg csemege, hús pult, plusz készletes. Ő úgy bírja, hogy nem veszi fel ezeket a dolgokat, illetve olyan frappánsakat tud mondani, hogy vevő észre se veszi, hogy el lett küldve az anyjába, még meg is köszöni. Ha minőségi kifogás van, azt is tudni kell kezelni. A vevőnek igazat kell adni és kárpótolni, aztán, hogy ti hátul hogy rendezitek már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!