Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha dolgoztál már gyorsétteremb...

Ha dolgoztál már gyorsétteremben, meddig bírtad?

Figyelt kérdés

Összvissz 1 hete kezdtem el dolgozni egy gyorsétteremben, de úgy érzem, hogy én ezt nem bírom tovább, és nem nekem való, ezért szeretnék minimum 1-2 hónapon belül felmondani, amint új munkát találok. De őszintén szólva, mikor 8+ óra folyamatos robotolás után még jön egy bunkó vendég vagy kolléga, legszívesebben ott helyben kijelenteném, hogy felmondok, eljönnék, és sosem fordulnék vissza. Nem tudtam, hogy mibe kezdek bele, számítottam rá, hogy fárasztó lesz, de arra nem, hogy ennyire. A lábaim is nagyon megsínylik ezt a 8-12 óra rohangálást.

Aki dolgozott már ilyen vagy hasonló helyen, annak szívesen olvasnám a tapasztalatait, mert úgy érzem, hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy ezt nem bírom. Szerintem ez a legrosszabb munkahelyem, ami valaha volt.

2021. jún. 30. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1-es Best off!

Még a kolbász is kiesett a számból a röhögés miatt.

2021. szept. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!