Állásinterjúra kell vinnem magammal valamit?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy bizonyítványaimat, portfóliómat, esetleg ha valamit meg szeretnék mutatni stb.2021. jún. 30. 17:31
1/4 anonim válasza:
Érdemes. Legfeljebb, ha nem kérdeznek rá, vagy nem kerül szóba, nem veszed elő, de ha kell, kéznél van.
2/4 anonim válasza:
Ritkán, de kérhetik, így jobb, ha viszed, és egy Önéletrajzot is.
3/4 anonim válasza:
Portfóliót, ill. az önéletrajz, ill. ha volt, motivációs levél egy plusz példányát érdemes vinni. Bizonyítványokat ált. nem kérik interjún, de ha spéci, jó, ha viszel arról is másolatot.
4/4 anonim válasza:
Hülyeséget beszélnek a többiek. Önéletrajzod alapján hívtak be, általában ott van a HR-esnél aki interjúztat, mivel nem te vagy az egyetlen alany aznap. Minek vinnéd be? Meg van nekik digitálisan és ott az orra előtt is kinyomtatva.
Én egy határidőnaplót szoktam vinni amiben jegyzetelek, ennyi. Végzettségeket is felesleges, első nap úgy is lemásolják, vagy az új GDPR óta a dokumentum azonosítóját kérik csak.
Szóval ennyi. Önéletrajznak annyi a lényege, hogy az alapján behívjanak, onnantól semmi szerepe, minek vinnéd magaddal amikor az alapján hívtak be? :D Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!