Első munkanap előtt pálinkát inni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az első munkanapon, nagyon izgulok mert már 1 éve munkanélküli vagyok.
Főként azon aggódok, hogy ott már mindenki ismeri egymást és hogyan fogok beilleszkedni. Nehezen teremtek kapcsolatot mással. Arra gondoltam iszok miután odaérek a munkahely elé, délután 4-ig úgyis kimegy.
2021. jún. 30. 10:59
1/10 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz?
Úgy fognak kirúgni első nap, hogy a lábad nem éri a földet.
2/10 anonim válasza:
Ezt inkabb ne.
1 palinkatol nem fogsz feloldodni. Amugy meg megerzik rajtad, aztan egy alkesz csovinek neznek, jelentik a fonoknek es nem kell megvarnod a munkaido veget. Ne legyel hulye.
3/10 anonim válasza:
Nem akarsz te dolgozni járni. Gondolod, bemész pálinkabűzösen, kirúgnak, utána otthon panaszkodhatsz, milyen gonoszak, kirúgtak a semmiért, s továbbra is heverhetsz az ágyon.
5/10 anonim válasza:
4 remélem kamu vagy! Ha nem, akkor be kéne vonni a jogsidat
7/10 anonim válasza:
Nem volt kamu. És nem értem mi ezzel a probléma. Józanul vezetni kollégát se láttam még soha.
8/10 anonim válasza:
5 vagyok. A választ, amire reagáltam törölték, egy pálinkázó buszsofőrről volt szó. És nem értem miért pontoztak 0ra.
A kérdésre reagálva, inkább ne igyál!
9/10 anonim válasza:
Ma a 136E-n vagytok gyertek, ez a 4. felesem
10/10 A kérdező kommentje:
Végül jól ment minden.
2021. júl. 1. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!