Szerintetek melyik a jobb? Heti öt napban napi 8 óra munka, vagy heti három napban napi 12?
Figyelt kérdés
Tehát 5 napban normál munkamennyiség, a munkanapokon is van szabadidőd. Vagy 3 napban hatalmas mennyiségű munka, szinte az egész nap odavan. Szerintetek melyik a jobb?2021. jún. 27. 08:16
2/30 A kérdező kommentje:
1: És mely szempontokból nézve tartod jobbnak?
2021. jún. 27. 08:24
3/30 anonim válasza:
Nekem annyiból jobb, hogy 12 órás műszak után, másnap már egyáltalán nem bírnék felkelni időben.
5/30 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy "rugalmas munkaidő" van, hétfőn kedden mindig annyi munka van, hogy simán 12 órát dolgozom, utána meg 8-9et. Nekem ezért jobb lenne ha csak 3 napot dolgoznék. Fárasztó, de sokkal több szabadidőd van értelmes időben.
6/30 anonim válasza:
Én 12 órában dolgozom. Úgy vagyok vele, hogy ha már fel kell kelni, akkor mindegy, hogy 8 vagy 12-t húzok le. Így a 12 órával viszont több szabadidőm marad, és nem kell minden csak hétköznap elintézhető ügyet munka utànra időzíteni, vagy szabadságot kivenni.
Szóval 3x12.
7/30 anonim válasza:
Szerintem jobb a 3x12, legalábbis nekem jobb lenne. Ha már amúgy is felkelek teljesen mindegy, hogy 8at, vagy 12 órát dolgozom, így is úgy dolgozni kell. Aztán, ha letudtam a három napot lesznek plusz napjaim, amikor azt csinálok, amit akarok, így meg csak 2 rövidke napom lenne rà.
8/30 anonim válasza:
Az 5x8 se mindegy, hogy 3 műszak és hétvége is vagy csak 8-16ig dolgozol szabad hétvégével.
9/30 anonim válasza:
3x12, és legyenek a munkanapok egymás után, tehát ne mondjuk H-Sze-P.
10/30 A kérdező kommentje:
Esetemben a 3x12 hétfő, péntek és vasárnap, délelőtt 11-től este 11-ig. De néha megesik, hogy éjfélig is, étterem, forgalomfüggő. És csak félóra szünet van.
2021. jún. 27. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!