Szerintetek melyik a jobb? Heti öt napban napi 8 óra munka, vagy heti három napban napi 12?
3x12
Mert én jelenleg is heti 5x12 órában dolgozom 🤔
Attol fugg, mennyire terhel meg a 12 ora. Ha hulla vagy utana is, akkor nem biztos, hogy karpotol a tobb nap.
Milyen szep is lenne tulorabert kapni a nyolcadik oratol, mert valoban nem ugyanolyan. De munkatol is fugg.
5x8
Neha van hetvege, hetkoznapi szabadnapert cserebe. Nekem ez igy tokeletes, van rendszer, de neha becsuszik egy pihenonap is veletlenszeruen hetkoznapra, amikor egyedul lehetek itthon. Jobban szeretem a szabad delutanokat, nekem nem mindegy, hogy hogy 8 vagy 12 orat dolgozom egy nap. Igy nyaron nehezebb, mert pluszban lefaraszt a meleg is, de normalis idoben siman tudok munka utan barmit csinalni.
Jelenleg 3x12-ben vagyok (változó napokon, sosem egymás után), de utálom nagyon.
A több szabadnap nem kárpótol, mert így nincs semmi rendszer az életemben.
Plussz általában egész nap alig csinálok valamit, és este rossz belegondolni, hogy a semmire ment el egy teljes nap.
Az 5x8-at jobban szerettem, mert dolgoztam is, de munka után volt időm magamra, volt időm edzeni, stb. Sokkal hasznosabbnak éreztem az időmet.
De a kedvencem az 5x6 volt, akkor tényleg annyi mindent tudtam csinálni egy nap, nagyon élveztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!