Mit tegyek a főnököm ellen?
Figyelt kérdés
A főnököm 3 éve nem vesz emberszámba engem. Állandóan a fizetésemmel szórakozik. Mindenkinek felemelte a fizetését csak nekem nem! Fél éves munkás többet kap mint én aki 6 éve ott dolgozom és jóval magasabb pozícióba vagyok. Állandóan lekezelően beszél velem és semmibe se néz! Mindig avval hárít, hogy neki sincs meg ő se… Most lesz 4 nap pihenő és be parancsolt dolgozni. Kérdeztem, hogy a fizetéssel mi lesz erre ő azt ígérte ha jövök akkor felemeli, de másnak semmit se kellet tennie az emelésért. Szabadságra is csak annyi napra enged ami számára megfelel, de ha én 2 hét helyet 3 ra akarok menni akkor azt mondja 2 hét vagy szia. Ez egy külföldi nem bejelentett rabszolga munka havi 270 be dolgozott órákkal! A fizetés nagyon jó, de a főnököm utál engem. Nagyon szeretem csinálni, de lelépni nem nagyon szeretnék. A főnök egy borzasztó befolyásos ember! Van a keze alatt 2 segítő az egyik az ex anyósom akivel még köszönő viszonyba se vagyok. Tuti ő manipulálja ezt az egész dolgot! Nem merek szembeszállni velük és gombóc van a torkomba ha vitatkozni kell velük. Egyszerűen le blokkolok és nem vagyok képes erélyes lenni. Mit tegyek? Nem írjátok, hogy váltsak munkát mivel túl hosszú lenne leírni minek nem tehetem ezt meg szóval munka váltás jelenleg tabu!2021. jún. 29. 08:18
1/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz váltani, akkor semmit nem tudsz tenni, ha külföldi nem bejelentett rabszolga munka, igazából azt csinálnak amit akarnak. Esetleg fel lehet nyomni őket fekete foglalkoztatásért, de akkor ugye neked se kell többet ott dolgozni.
2/10 anonim válasza:
Mi akadályoz meg abban, hogy másik munkát keress? Nem akarsz elmenni, de hát könyörgöm...én már tuti rég léptem volna innen.
3/10 A kérdező kommentje:
Van akkora befolyása, hogy a fekete meló törvényesen van itt feltüntetve. Több éve működik senkinek se szúrt szemet
2021. jún. 29. 08:28
4/10 A kérdező kommentje:
Rengeteg oka van, hogy nem tudok lelépni. Azt akarom elérni, hogy tiszteljen és emberszámba vegyen és fejezze be az gyerekes ostromát.
2021. jún. 29. 08:30
5/10 anonim válasza:
"Van akkora befolyása, hogy a fekete meló törvényesen van itt feltüntetve"
Ez mondjuk hatalmas ellentmondás. Ha törvényes, akkor nem fekete munka, ha meg fekete munka, akkor nem torv3nyes.
"Azt akarom elérni, hogy tiszteljen és emberszámba vegyen és fejezze be az gyerekes ostromát."
Esélytelen.
6/10 anonim válasza:
Amit szeretnél az lehetetlen. Sajnos---> a főnöknek mindig igaza van. Lépni kell innen, más választás nincs. Vagy tűröd tovább.
7/10 A kérdező kommentje:
A törvényesen van feltüntetve kijelentésem az azt jelenti, hogy rengeteg száj van pénzel betömve, hogy ez ami megy az legálisnak látszódjon.
2021. jún. 29. 08:46
8/10 anonim válasza:
Én le léptem az ilyen jellegű helyekről,mostmár sokkal jobban érzem magamat.
9/10 anonim válasza:
Azon a helyen semmi jóra ne számíts a továbbiakban. Célzottan próbál kiszórni a főnököd
10/10 anonim válasza:
Ha eddig nem rúgott ki, akkor valószínűleg szüksége van rád.
Feszítsd addig a húrt, amíg lehet. Várd meg, hogy emeli-e a fizetésed. Akár igen, akár nem utána állj ellent, ne menj be dolgozni, amikor másnak sem kell. Mondd meg, hogy holnap nem jövök, és kész. Aztán ne is menj. Gondolom végkielégítést úgysem kapnál. Legyen tartalék pénzed, meg valami elképzelésed, hogy hol fogsz dolgozni, ha kirúg. De valami oka van, hogy még nem tette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!