Ez az önéletrajz milyen?
Már volt kérdés de ott elég rosszat tettem fel. Ez milyen jónak számít?
Nyelvtudást ne írd be, ha nincs. Tök felesleges.
Vagy inkább célkitűzésként lehetne beírni, hogy célom a német nyelvtudásom fejlesztése, ennek érdekében nyelviskolába/magántanárhoz járok. Vagy valami hasonló, amiből látszik, hogy akarsz valamit és teszel érte.
De legjobb kihagyni.
Az ilyen érdeklődési körök meg személyes készségek felsorolását soha nem tudtam hova tenni.
Ha van valami kiemelkedő hobbid, ami a munkához is kapcsolódik, akkor azt érdemes beleírni, kifejteni.
Én például teljesítménytúrázni szeretek, gondolkoztam már túra szervezésen is. Ezeket bele írnám és kifejteném, hogy miért is szeretem csinálni, hozzá kötve az adott munkalehetőséghez. Aztán lehet ezzel is zsákutcába futok.
De most az, hogy "kirándulás" azzal mit tudunk rólad meg?
Mindenki szeret kirándulni.
"olvasás"?
Mindenki szokott olvasni, más nem a budin az újságot.
"Fotózás"?
Mit fotózol, milyen szinten? Manapság világ-világtalan fotózik én is, mások is.
Nem, ez már munkára kell, csak eléggé bénázok az összeállításában, ahogy látom.
Ha kijavítom, amiket írtatok, akkor az már jó lesz? Vagy még azon kívül, amiket írtatok mást is kell javítani?
A német nyelvet azért írtam úgy mert valóban nem tanultam meg az évek alatt, viszont most nekiálltam. Annó a tanárom azt mondta, hogy így bele lehet írni, a lényeg, hogy ne legyen hazugság.
A tapasztalati részt, azért bontottam fel, mert külön években voltak a gyakorlatok.
Most, pedig kijavítottam a hibákat. Egyyébként az elérhetőségeim a képem alatt helyezkednek el egy sorban.
Az úgy nagy hülyeség, hogy az elejére bemutatkozó részt írok? De akkor a végén a személyes készségek és az érdeklődési kör hogy mutat?
Azért írtam bele, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, mert olyan helyen helyezkednék el ahol velük is kell foglalkozni. De akkor ezt is át kéne fogalmazni szakmaibbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!