Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez az önéletrajz milyen?

Ez az önéletrajz milyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Már volt kérdés de ott elég rosszat tettem fel. Ez milyen jónak számít?

2021. jún. 27. 20:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
milyen az a "jó hallgathatóság"? Ez csak nekem nem tiszta, vagy elírtad?
2021. jún. 27. 20:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
És mi az a csemegepultban való részvétel? :D A csemegepultban nem részt veszünk, hanem dolgozunk/kiszolgálunk stb.
2021. jún. 27. 20:17
 3/26 A kérdező kommentje:

Hogy szívesen meghallgatok másokat.

Hogy ott szolgáltam ki az embereket. Azt hittem ez így érthető 😅

2021. jún. 27. 20:21
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt először személyes adatok, elérhetőségek, tanulmányok, majd utána a szakmai tapasztalat.

De ami nagyon gáz, az a szóhasználat, csak példák:

- nem Tesco, Tescoban, írd ki rendesen

- Vevők eligazítása? Inkább segítése, informálása, kérdések megválaszolása stb.

- Eladótér rendben tartása, helyett eladótéri rend és rendezettség fenntartása, folyamatos tisztaság megőrzése és hasonlók

- csemegepultban részvétel? Egy tevékenységben veszel részt, nem egy helyszínben, ha a csemegepult valamiért kiemelendő a többi osztályhoz képest, akkor írd le miért, pl. csemegepulti kiszolgálás, szeletelőgép és mérleg kezelése

- többi diákmunkát ne ilyen hevenyészetten sorold fel. További rövidebb diákmunkák: Nyomda, Tesco Global... zalaegerszegi üzlete stb.

- Az nem célkitűzés, hogy szeretsz emberekkel foglalkozni

- A német nyelv elsajátítása folyamatban kb azt jelenti, hogy németes voltál középiskolában de egy kukkot nem tudsz, írd le, hogy jelenleg milyen szinten beszéled a nyelvet és hogy folyamatban van (ha tényleg folyamatban van)

- érdeklődési kör egyes számban

- személyes készség a kitartás, nem a kitartó

2021. jún. 27. 20:22
 5/26 anonim ***** válasza:
A diákmunka egy szó, a kisebb-nagyobb kifejezést kötőjellel írjuk, a "jó hallgathatóság" értelmetlen és amúgy sincs semmi köze a munkához.
2021. jún. 27. 20:22
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez inkább no comment. Keress egy europass önéletrajzot a neten, és mintákat hozzá.
2021. jún. 27. 20:31
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Én inkább mondatba foglalnék mindent amit tudok

Pl. "Leltározás" helyett

'Munkám során raktári tevékenységeket folytattam, úgy mint áruátvétel koordinálása, vagy árukészlet leltározása.'

Selejtezes helyett:

'Az áruházban forgalmazott, sérült, vagy más okból kifogásolható terméket selejtezését, leértékelését végeztem'

Illetve helyesírási hibák akadnak

Pl.

Diákmunka egybe írandó,

Kisebb-nagyobb kötőjellel írandó

2021. jún. 27. 20:31
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez továbbra is béna.

"Nagyon szeretek emberekkel beszélgetni, megismerni őket"

Ezt a nagyon szeretek dolgot hanyagold. Egyszerűen szarul hangzik, mintha valami óvodás beszámolót tartanál, hogy szeretek hintázni meg kedvencem a sárga kislapát.

Azt se írd, hogy szeretsz beszélgetni, mert nekem ebből az jön le, hogy csak elpofázod a munkaidőt.

Azt se írd, hogy szereted megismerni az embereket. Alapból olyan furán hangzik, mintha valami társkereső oldalon olvasnék egy szar bemutatkozót.

Arról ne is beszéljünk, hogy ezt írod mint "célkitűzés".

De mi a búbánat ebben a célkitűzés?

Szeretsz beszélgetni, de mi a célkitűzés? Sereted megismerni az embereket... jó, és? Van jogosítványod, joké, de mi a célkitűzés?

Meg alapvetően olyan tényeket közölsz rögtön az elején, amik vagy senkit nem érdekelnek, vagy maximum a végén kellene odaírni a skilljeid közé.

És akkor ezzel még csak az első fejezetnél vagyok... :D

2021. jún. 27. 20:37
 9/26 anonim ***** válasza:
69%
csemegepultban való részvétel tényének fennállása xD
2021. jún. 27. 20:38
 10/26 anonim ***** válasza:

Eeeee....néztem tovább.

Tapasztalat. Mi a bánatnak írod, hogy 08-tól 08-ig? :D

Ez is úgy szar ahogy van.

Ilyen 2-3 heteseket nem bontanék szét. Főleg amikor ugyanott dolgozol.

Az egész szakmai tapasztalatot le lehetne egy fejezetben írni, hogy van 2 év tapasztalatod, leírod a feladatokat és egyben felsorolod, hol merre dolgoztál.

Vagy úgy írnám, hogy kifejteném a tevékenységeket, miket csináltam, milyen tapasztalataim vannak. És utána felsorolásszerűen írnám össze, hol mennyit voltam.

Főleg hogy egyik részen még részletezed, hogy Tesco, meg tököm és mindegyiknél részletezed meddig, mit csináltál. Majd írsz egy ömlesztést, hogy dolgoztam még itt és itt és itt és itt.

20:31-es jókat írt. Abból írnék egy fejezetet, szépen kifejtve mit csináltam, és listába szedbe magát a munkahelyet + beosztást.

2021. jún. 27. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!