Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Önéletrajzban ezt hogyan...

Önéletrajzban ezt hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Sajnos az elmúlt pár évben nem dolgoztam.Betegségek és családi problémák miatt.Ezeket nem szeretném most itt részletezni,nem is ez a lényeg.

Most szeretnék újra dolgozni ehhez kellene egy új önéletrajz,de nem tudom mit írjak mivel töltöttem az elmúlt pár évet.

2021. jún. 26. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Háztartásbeli
2021. jún. 26. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
".Ezeket nem szeretném most itt részletezni" Teljesen jogos, de a munkáltatodat valoszinüleg nagyon érdekli jogosan! Szoval ne akarj kamuzni mert ugyis lebuksz!!! (Kivéve ha udvarsöprögetö, vagy hasonlo tisztséget fogsz betölteni.)
2021. jún. 26. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nyugodtan le lehet írni, hogy pl. családi okokból, ha az adott probléma már nem áll fenn, semmi köze hozzá. Ez csak akkor gond neki, ha még mindig fennáll, mert akkor az jön le, hogy nem vagy biztos munkaerő. Szóval jelezném, hogy az adott ok már nem áll fenn, és nem zavar a munkában.
2021. jún. 26. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járok. Teljesen megértelek. Én például majdnem 30 évesen leszek pályakezdő. Elvégeztem egy okj ápolóit (3 év) majd egyetemre mentem. Viszont betegség és anyagi okok miatt volt nem egy passzív évem. Mellette elkezdtem egy szövettani asszisztensit, mert sajnos a leendő diplomámmal a 140e sem érné el a fizum, ha egyáltalán kapnék vele munkát. Hiába dolgoztam végig az egyetemet, csak diákmelózni tudtam. Mikor passzív féléven voltam és elakartam ápolóként helyezkedni, bekamuztam h levelezőn fejezem be a sulit, akkor sem vett fel, mert szúrta a szemét a diploma szerzés. Aztán amikor segédasszisztensnek próbáltam elmenni laborba ugyan így jártam, hiába magyaráztam, hogy már csak becsületből fejezem be az egyetemet és nem hiába végzem a szövettanit nem érdekelték. Azóta is félek, hogy ha mindent befejeztem, vagyis januárban, akkor mi lesz. Nehezíti az is h 30 éves nő leszek. Mindenesetre én azt a tanácsot kaptam, hogy ha a szövettani asszisztenssel akarok elhelyezkedni, meg se említsem a diplomámat, hazudjam azt h családi válalkozásban/mezőgazdaságban dolgoztam. Annak nem tudnak és nem is fognak utána járni. Amúgy akármit is melóztam volna az adott végzettségben úgyis pályakezdő vagyok.
2021. jún. 26. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az önéletrajzban én ezt külön nem tüntetném fel sehogy. A valós munkahelyeket valós évszámokkal nyilván igen, de nem kezdenék el magyarázkodni, hogy a köztes időt mivel töltöttem. Ha alkalmas vagy a munkára és behívnak interjúra, ott úgyis lesz alkalmad elmondani.
2021. jún. 26. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha rákérdeznek, kamuzd be, hogy ápolási díjon voltál közeli hozzátartozó ápolása miatt.
2021. jún. 26. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
#4-es nálad meg lehet említeni a diakmelot is, ha úgy alakul. Nekem volt olyan munkahelyem, ahol az volt nekik szimpatikus, hogy különböző területeken is szereztem tapasztalatot..
2021. jún. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!