Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A te munkahelyeden is vannak...

A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek? Így lehet már csak érvényesülni?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre több időt töltök az első komolyabb munkahelyemen, egyre jobban tűnnek fel olyan emberi tulajdonságok/szándékok, amelyek nyilvánvalóan azért vannak "bevetve" mások irányába, hogy valamiféle előnyhöz jussanak a munkahelyükön. Szerintetek az ilyen emberek jutnak előbb "fel" a ranglétrán, vagy azok, akik alapvetően, természetükből fakadóan kedvesek, nyitottak, nem játszák meg ezeket stb. ? Én pl. azonnal kiszúrom ezeket, a családban is van egy főnök, és amikor a munkahelyére megyek, látom, hogy folyamatosan megy a kedveskedés felé, ami inkább hamis, mint igazi érdeklődés. Vagy például az én munkahelyemen egy velem egyidős lány, mindenkinek próbál behízelegni, úgy néz ki elég nagy sikerrel...nem vetem meg, lehet tényleg ez a járható út. :D

Mit tapasztaltok, hogyan lehet tényleg 'érvényesülni'?

Nálatok mi a helyzet? Esetleg ti is bevetitek ezt a taktikát? Szerintem érdekes lehet erről beszélni.

2021. jún. 24. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek?"

Igen.

"Így lehet már csak érvényesülni?"

Nem.

2021. jún. 24. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

"A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek?"

Igen.

"Így lehet már csak érvényesülni?"

Igen.

2021. jún. 24. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez Magyarországon maradt itt a komnista időkböl meg hát termelés sincs.De ez nyalizás inkább életképtelené teszi az embert.Mondok egy példát ez másnak is feltünik és 1 nyalókát soha nem fognak követni az emberek.Ki nevezhetik főnöknek de ott tesznek keresztbe neki ahol lehett meg ilyen ember közeléböl menekülnek is.Elenben aki csak dolgozik az érteni is fogja mit csinál és úgy is ki emelik már ha akkarja.Meg ahol nyalókák a cég vezetők azzok életképtelen válalkozások is lesznek stadión,pályázat elnyerés,Mészáros.De sok helyen azért is jobb fizú meg az élett országokba mert 10 is gazdagabb ember van Mészárosnál csak ők munkával szerezték a pénzt.Itt egy nyalóka miatt hányan is mentek el félmillió 1 millió.És még mennyien vannak akik ingáznak.
2021. jún. 24. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, van, éveken keresztül nyomult 10+ órákat maradt bent ha kellett, aztán nagy nehezen megsanálták és szintet lépett managerré. ami tök jó lenne, ha rendes karrierről lenne szó, de egy szupermarketről beszélünk. szegény kis nyomit mindenki hülyének nézte, hogy ilyen megalázó módon tepert a semmiért.
2021. jún. 24. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Jajj, van egy ilyen munkatársam..Ha be kell jönni túlórázni, egyből jelentkezik és hangosan mondja, hogy "Én!! 🙋", meg utána úton-útfélen mondogatja mindenkinek fennhangon, hogy amúgy lenne egy csomó dolga, csak a műszakvezető miatt jön be. Ha nem ismerném őket, azt hinném, együtt vannak a műszakvezetővel, mert mindig így áradozik róla, pedig annak családja is van, szóval elég kínos az egész szituáció..
2021. jún. 24. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Van...ahol a vállalat a nepotizmusra,kronizmusra épül és ahol alacsony kulturális viszonyok vannak és mehet a furkalodas,mobbing ott csak az ilyenek érvényesülnek...Jobb munkahelyeken ha ez nálunk létezik talán nem így van
2021. jún. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!