A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek? Így lehet már csak érvényesülni?
Ahogy egyre több időt töltök az első komolyabb munkahelyemen, egyre jobban tűnnek fel olyan emberi tulajdonságok/szándékok, amelyek nyilvánvalóan azért vannak "bevetve" mások irányába, hogy valamiféle előnyhöz jussanak a munkahelyükön. Szerintetek az ilyen emberek jutnak előbb "fel" a ranglétrán, vagy azok, akik alapvetően, természetükből fakadóan kedvesek, nyitottak, nem játszák meg ezeket stb. ? Én pl. azonnal kiszúrom ezeket, a családban is van egy főnök, és amikor a munkahelyére megyek, látom, hogy folyamatosan megy a kedveskedés felé, ami inkább hamis, mint igazi érdeklődés. Vagy például az én munkahelyemen egy velem egyidős lány, mindenkinek próbál behízelegni, úgy néz ki elég nagy sikerrel...nem vetem meg, lehet tényleg ez a járható út. :D
Mit tapasztaltok, hogyan lehet tényleg 'érvényesülni'?
Nálatok mi a helyzet? Esetleg ti is bevetitek ezt a taktikát? Szerintem érdekes lehet erről beszélni.
"A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek?"
Igen.
"Így lehet már csak érvényesülni?"
Nem.
"A te munkahelyeden is vannak talpnyaló emberek?"
Igen.
"Így lehet már csak érvényesülni?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!