Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki a piszkos kávésbögrét...

Aki a piszkos kávésbögrét bedobja a közös mosdóba az azt hiszi, cselédlány-mosogató fogja elmosni helyette?

Figyelt kérdés

Irodai díszlibák megisszák a kávéjukat és a piszkos bögrét belecseszik a mosogatóba. Majd következő kávéhoz veszik elő a tisztát, de a piszkos az ott marad, hozzá nem nyúlnak.

ezek a díszluvnyák mit gondolnak, cselédlányokat tart a cég hogy utánuk mosogassanak?

Ott a szivacs ott a mosogató de egyik díszluvnya se nyúlna hozzá, letörne a körme biztos.

2021. jún. 22. 08:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

"Kérdező, nem vágtak még sosem szájon a mosdatlan stílusod miatt?"

Neeem, ő az a típus, aki a lányoktól is fosik, azért kell itt jelzőkkel illetnie őket. Itt jön ki a düh. Igazából nyuszi a kérdező. Szerintem a szemükbe se mer nézni, és reggel köszönés előtt izgul, hogy lazán jöjjön ki a helló, ne elcsukló hangon.

2021. jún. 22. 09:32
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell elmosnod. Hagyd ott, majd elfogynak a csészék.

Én azt csinálom, hogy van egy saját bögrém, amit a szekrényemben, asztalomon tárolok. Azt elmosom, eltörlöm, elteszem a helyére, ha kell előveszem. A többiek meg oldják meg...

2021. jún. 22. 11:35
 23/25 anonim ***** válasza:
43%
Röhejes vagy. Rettegsz tőlük, nem mersz nekik szólni ,csak a hátuk mögött savazni őket :D
2021. jún. 22. 12:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Szólj a főnöknek, hogy a közös cuccokat tegye el, mivel azokat nem mindenki mosogatja el maga után, hozzon mindenki magának, egy idő után talán megígérnék, hogy majd mosogatnak, és jobb esetben be is tartanák. Nálunk is ez ment évekig (amíg bejártam), megoldás nem volt. Néha találtam a szárítón még mocskos vagy zsíros tányérokat. Gondolom ők azok, akikről a wc-s kérdések is szólnak... Kamerát kéne felszerelni a mosogató fölé.
2021. jún. 22. 12:29
 25/25 anonim ***** válasza:
57%
Balázska fejezd be az agyadra ment a meleg megint? ,,Balu Bt.-be nem mosogatnak az irodai luvnyák,, cìmű évadot olvashatjuk😀
2021. jún. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!