Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki a piszkos kávésbögrét...

Aki a piszkos kávésbögrét bedobja a közös mosdóba az azt hiszi, cselédlány-mosogató fogja elmosni helyette?

Figyelt kérdés

Irodai díszlibák megisszák a kávéjukat és a piszkos bögrét belecseszik a mosogatóba. Majd következő kávéhoz veszik elő a tisztát, de a piszkos az ott marad, hozzá nem nyúlnak.

ezek a díszluvnyák mit gondolnak, cselédlányokat tart a cég hogy utánuk mosogassanak?

Ott a szivacs ott a mosogató de egyik díszluvnya se nyúlna hozzá, letörne a körme biztos.

2021. jún. 22. 08:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"Ti meg végignézitek egy hölgy megalázását. "

Neki se tart ám senki fegyvert a fejéhez. Ha nem az ő dolga (és tényleg nem!) miért nem mondja: ez nem az én dolgom, nem csinálom!

Ő alázza saját magát hogy más után ganézik, úgy hogy nem az ő dolga lenne.

Neki is van ám szája.

2021. jún. 22. 09:04
 12/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
85%

Hátha csak van valami olvasási, értelmezési diszfunkciód, így leírom: ahelyett hogy itt rinálsz, tehetnél-tehetnétek valamit.

De gondolom ez nem csak egy kávésbögéről szól már, vagy (!!), a kávésbögre eset egy egész metafora az életedre, hozzáállásodra. ezen érdemes gondolkodni.

2021. jún. 22. 09:05
 13/25 A kérdező kommentje:

"tehetnél-tehetnétek valamit."

Teszek már egy jó ideje. Rajta vagyok a változtatáson.

Profession.hu

gondolom érted.

2021. jún. 22. 09:07
 14/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
71%

Akkor kb évente úgy CV neked. Gondolom érted.

Mindegy, hülyékkel egy idő után már én sem....

gondolom érted

#vagynem

2021. jún. 22. 09:09
 15/25 Micimacko67 ***** válasza:
48%
Kérdező, mi az a "luvnya"? Nem ismerem ezt a kifejezést? Segíts kérlek..
2021. jún. 22. 09:12
 16/25 A kérdező kommentje:
2021. jún. 22. 09:15
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

És még dísz is XD

Kerdezo te ronda vagy?

2021. jún. 22. 09:16
 18/25 Micimacko67 ***** válasza:
44%
Kérdező, nem vágtak még sosem szájon a mosdatlan stílusod miatt?
2021. jún. 22. 09:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Nálunk meg van mosogatógép, de mindenki csak a mosogatóra dobja le a közös használt cuccot. Valami önjelölt majom elkezdett irogatni, hogy lsz. a gépbe. Aztán felkiáltójellel. Aztán már kisregényt írt hogy milyen pofátlanság ez az ignorancia. Beraktam az összeset. (Egyébként nem vagyok érintett, saját bögrém van és magamnak öblítem)

Mivel tabletta nincs ott, 2 hete áll a ganés cucc a gépben. Úgy látszik sehol sem működik ez rendesen.

2021. jún. 22. 09:25
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

Én voltam takarító. És a mi dolgunk volt a mosogatóból a mosogatógépbe pakolni a használt poharakat, majd, ha megtelt akkor elindítani.

Egyébként közös konyhánál, közös poharakkal nem higénikus, hogy saját maguknak kellene elmosni, kitudja, lehet valaki csak elöblögeti és teszi is vissza a szekrénybe.

Nincs mosogatógép?

2021. jún. 22. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!