Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki a piszkos kávésbögrét...

Aki a piszkos kávésbögrét bedobja a közös mosdóba az azt hiszi, cselédlány-mosogató fogja elmosni helyette?

Figyelt kérdés

Irodai díszlibák megisszák a kávéjukat és a piszkos bögrét belecseszik a mosogatóba. Majd következő kávéhoz veszik elő a tisztát, de a piszkos az ott marad, hozzá nem nyúlnak.

ezek a díszluvnyák mit gondolnak, cselédlányokat tart a cég hogy utánuk mosogassanak?

Ott a szivacs ott a mosogató de egyik díszluvnya se nyúlna hozzá, letörne a körme biztos.

2021. jún. 22. 08:50
1 2 3
 1/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
93%

Akik ide járnak fel rimánykodni, kb mindenért, vajon 10-es skálán mennyire nímandok az életben, és amúgy csak itt élik ki maguk, élőben meg sunnyognak?

Én biztos az asztalára tenném, hogy tessék, és nem mosogatnék el, csak magam után.

2021. jún. 22. 08:52
 2/25 A kérdező kommentje:

"Én biztos az asztalára tenném, hogy tessék"

és ebből mi lenne? A semmin kívül? Megtörtént ugyanis. a Luvnya nem vette a lapot visszatette a mosogatóba.

2021. jún. 22. 08:54
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
Ezt miért nem nekik mondod? Ennyire ne legyél már balfsz.
2021. jún. 22. 08:55
 4/25 A kérdező kommentje:

nem képzeled hogy én ilyenekkel szóba állok ha nem muszáj?

jó reggelt aztán viszlát. Kb ennyiből áll egy napom velük.

én ilyen retkekkel szóba nem állok.

2021. jún. 22. 08:56
 5/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Lerakod minden nap, vagy csak simán senki nem mosogatja el, eldugjátok a tiszta bögréket, valahogy de, lehet jelezni, VAAAGY a szemébe megmondani az ilyeneknek, csoportostul. De valamelyik gyökér (már ha pl a takarítónőt nem vesszük figyelembe) elmosogatja, az meg is érdemli. Ez elég komoly szociológiai és személyiség összképet fest rólatok.

De nem, nem hiszem hogy letetted az asztalára. (:

Egyébként, ha pl otthon így nevelték őt, lehet neki fel sem tűnik mekkora paraszt. A szátok nem csak evésre van!

2021. jún. 22. 08:57
 6/25 anonim ***** válasza:
Lehet majd nap végén akarja elmosni.
2021. jún. 22. 08:58
 7/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Jah értem, te még kifejezetten az a nímand vagy, aki élőben sunnyog, itt meg adja a felsőbbrendűt, hogy ilyenekkel nem beszélek, így úgy, de közben meg mégis velük egy szinten, vagy alattuk levő pozícióban dolgozol, és mosogatod a bögréjüket.

Remek. :D

2021. jún. 22. 08:59
 8/25 A kérdező kommentje:

"és mosogatod a bögréjüket."

Hozzá nem nyúlok.

Van amikor napokig ott halmozódik aztán rászólnak a takaírtónőre aki közli ő nem ezért van itt (tényleg nem) de állását féltve azért elmossa.

2021. jún. 22. 09:01
 9/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Ti meg végignézitek egy hölgy megalázását. Rosszabbak vagytok, komolyan. Óvoda szint.
2021. jún. 22. 09:02
 10/25 A kérdező kommentje:

Csak nem értem ahogy a takarítónőre rászólnak, a díszlibákra miért nem?

Sorba állítják az összeset na mindenki megfog egyet és elmossa! Aki nem, az veheti a táskáját és húzzon el vissza se kell jönni!!

Egyből rend lenne! SOha többet nem lenne 1 mosatlan se.

2021. jún. 22. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!