Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért sztárokkal az erdelyieke...

Miért sztárokkal az erdelyieket minden debreceni munkahelyen?

Figyelt kérdés
Többé nézik őket a munkahelyen mint a született magyarokat.

2021. jún. 20. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Nyugodtan le lehet pontozni. Nagyon jofej, most is h ezt meglépte, mintha semmi se történt volna...majd meglepődtök. Es nem egy ilyen van. Sokan sunyik.
2021. jún. 20. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
13-as ?????
2021. jún. 20. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

11 - én nem fogok most linkeket ide másolgatni, de van itt egy csapat akik minden kérdést szétvernek a folytonos Dunántúl éltetésükkel, mint ha az ország ott véget érne.

Írnak mindent össze-vissza pl. Szombathelyről, miközben pl. Nyíregyháza minden szempontból sokkal fejlettebb.

Mindegy, ezt csak beírtam, hogy érezd a törődést, de majd ha lesz iőd nézz szét ezekben a "városi" kérdések között - azonnal megérted miről is van itt nagyba szó:)

2021. jún. 20. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos az erdélyi magyarságot és a velük kapcsolatos érzéseket is sikerült a regnáló rendszernek megosztania, így most már garantáltan mindenki utál mindenkit! Az erdélyi magyarok úgy szavaznak, hogy a terheit és a felelősségét nem viselik a szavazataiknak, így aztán sokan gondolják úgy, hogy nekik is köszönhető hogy Orbán 2/3-ot kapott!

Nem lehet azt mondani, hogy nincs igazság ebben; ez már mély gyűlöletté torzult.

Sajnos nagyon sok türelemre és sok időre lesz szükség arra, hogy egyszer végre valóban megteremtődjön egy igazi magyar nemzeti egység! Erre kell alkalmas országvezetőt találni, mert a jelenlegi mételyezi a magyar közösségeket!

2021. jún. 20. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Látod, hogy le lettem ponrozva??

Nem csak ott imádjak őket. Istenitik oket...

Es lenullazak a személyes tapasztalatomat. Nem egy erdélyit ismerek ...

2021. jún. 20. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:
31%

Megint az exszékelybarátnős vagyok.

Először is ne regnáló rendszerezzé' meg ilyenek. De ha belemegyünk, akkor a Gyurcsán érában 20millió románoztak meg minden, és azt a népszavazást nekünk nem is fogják elfelejteni a jóérzésű magyarországi magyarok sem, nemhogy a határontúliak. Most Orbánozhatsz meg minden -bár nem értem ez h jön ide, de tudjuk, hogy ti a tükörben is a mumusotokat látjátok, de! Most legalább a fiatalabbaknak is van fogalmuk róluk, meg vannak olyan prigramok, hogy erdélyi/felvidéki stb jön ide sulitnézni vagy firdítva. És ez jó dolog.

Amúgyneg:

- A külhoni magyarok velünk együtt építették fel az országot

- Hiába jöttök mindig a "fúnemittlaknaknemideadóznak" szöveggel, ők a testvéreink

- A jelenlegi Magyarországon -kutatási adat- körübelül több mint 2 millió "külhoni leszármazott"

- Nem befolyásolják a szavazásokat, legalábbis döntően nem, mert sajnos annyian nincsenek.

2021. jún. 21. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Mi sem szavaztuk a nyakukra Ceausescut, úgyhogy ők se szavazzák meg nekünk egyik elmebeteg diktátort se!
2021. jún. 21. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!