Ez mennyire normális hozzáállás?
Nem ez az első munkahelyem,de eddig azt tapasztaltam,hogy mivel fiatal vagyok,"szép" ezért irigységet éreztek irántam a 45-50+nők és ezért kiutáltak.
Ahol most vagyok,nagyon segítőkész mindenki,csapatmunka van.
Egyik srác megjegyezte,hogy azért kedvesek aranyosak segítőkészek velem, mert még új vagyok és a főnök asszony parancsba adta nekik,hogy az akik jönnek újak azokat ne baszogassák,ne legyen konfliktus,ne legyen rivalizálás
Figyelmeztetett a srác,hogy figyeljem meg amikor lejár a próbaidő már nem lesznek velem mindig ilyennek,akkor jönnek a gondok, baszogatások.
Ez mennyire normális hozzáállás egy munkahelyen,hogy addig legyetek normálisak a másikhoz amíg le nem telik a próbaidő?
Járok pszichológushoz kisgyerek korom óta, amióta apám alkoholista lett,anyám meg a szemem láttára lett öngyilkos apám miatt,a mama és a papa nevelt fel.
Kedves aranyos nő vagyok aki szívesen segít másoknak a munkában
Pszichológusnak mindig mondom mik történtek aznap a munkahelyemen akkor mondta szó szerint ezt,hogy tudod 50+ nők már klimaszolnak pms mensi,belefásultaka
És aki fiatal arra irigykedtek
Amúgy a szép szót idéző jelbe tettem
Én nem gondolom magam szépnek
Nem is tudom mire miért irigykednek
Nehéz szót érteni egy 50+ nővel
25 évesként.
50+,55-60 évesekre gondolok
Mert az 50+ nőnek már nem tudod megmagyarázni,hogy az sajnos azért nem jó mert... és szeretnél segíteni,hogy neki könnyebb legyen.
Igazából sokat elárul egy cégről,hogy nincs ott egyetlen egy fiatal sem
Mind 55-60 évesek dolgoznak ahol voltam.
Felvettek egy 28 évest és engem, őt is kiutálták és engem is
Főnök már rájuk szólt azokra akikkel folyton problémák voltak,hogy ő próbál egy fiatalos csapatot össze szedni,mert ez a cég csődbe megy ha pár év múlva mind nyugdíjba mennek, és senki fiatal nem marad itt
Log. asszisztens. Asszisztens. Hmmmm.... Hagyjuk.
"mondta szó szerint ezt,hogy tudod 50+ nők már klimaszolnak pms mensi,belefásultaka"
Szvsz válts orvost, mert ezt vagy te találtad ki vagy az orvosod egy idióta. Ilyet nem mond épeszű dilidoki még megnyugtatás címszó alatt sem. Egy b@szatlan hülye, aki belekeseredett az életbe.
Ha elég karakán lennél, akkor kitartanál a melóhelyeden. Már csak azért is, mert a főnök a fiatalokra épít, minden helyzetben a te pártod fogja majd. Ezek a nők meg nyugdíjba mennek. Felesleges ezek miatt váltogatnod.
Egyaltalan nem vagyok szép
Nem tartom magam annak
Ott az idéző jel.
Pszichológus mondta,hogy a nők szeretnek riválizálni egymással, irigykedni... És ebben van igazság.
Nem magyarázkodom...
A munkámat normálisan elvégezem
Lehet látni rajtam,hogy oda teszem magam nap mint nap.
Mindenkinek segítek, segítőkész normális nő vagyok .
Ja amúgy azért is utalnak,mert hajtok mint a tatár, ők basztatnak ezért is,hogy lassítsak már le,mert akkor tőlük is elvárják ugyan ezt és ők nem akarnak dolgozni
...
Elmeséljem mit csinálnak 10 percenkent kijár cigizni 15-20 percre, kávézik napi 2x 20 percet
Pletyál, nem dolgozik
2x fél órát kivesz kaja szünetre
Szerintem 8 órából 4 ha végig csinálni
De akkor megint jön a kérdés, hogy miért foglalkozol velük? Megmondod nekik, hogy nem lassítasz le, ha nem bírják tartani az ütemet az az ő bajuk. De te a munkádat gyorsan és jól fogod végezni.
Nem kell velük foglalkozni. Főnök meg van veled elégedve? Ha igen akkor a többi nem számít. Amúgy meg fülhallgató és Spotify.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!