Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt jogosan bocsátanak el?

Emiatt jogosan bocsátanak el?

Figyelt kérdés
Hétfőn kellett volna kezdenem az új munkahelyemen, de elfelejtettem, hogy aznapra kaptam időpontot a dermatológiára. Aznap reggel betelefonáltam , hogy mi a helyzet, és megengedték, hogy kedden kezdjek. Csakhogy a doki nem jött, éngem pedig nem értesítettek így füstbement a nap, és keddre kaptam új időpontot. Ismét hívom a főnököt, ezúttal már ideges volt, de sikerült megbeszélni a szerdai kezdést. Ezt el is intéztem, de sajnos kedd délutánra belázasodtam. Koronavírus gyanús tüneteim voltak, az meg senkinek sem lenne jó, ha a munkahelyen mindenkit megfertőznék. Ismét hívom a főnököt, de már csúnyám beszélt velem és azt mondta, hogyha jobban leszek menjek írjam alá a felmondást.

2021. jún. 16. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"Hidd el, figyelnek erre..."

Hát NÁLAM nem figyeltek erre.... és ez nekem egy nyertes munkaügyi pert, nekik meg egy buktát és perköltség térítést jelentett.

1 mondaton múlt az egész.

Elküldtek próbaidőre hivatkozva, de a szerződésben meg nem szerepelt a próbaidő szó. Hát és ha nincs benne akkor NINCS próbaidő.

A cég másként látta. A bíróság hamar helyretette őket.

Ha nincs próbaidő a szerződésben akkor NINCS PRÓBAIDŐ:

NEM IGAZ hogy az mindig van.

2021. jún. 17. 10:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, millióból egy eset...

Èn mèg nem láttam olyan munkaszerződèst amiben ne lett vna próbaidő...

2021. jún. 17. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"Èn mèg nem láttam olyan munkaszerződèst amiben ne lett vna próbaidő..."

Hát az enyém olyan volt. meg is ért egy nyertes pert.

2021. jún. 17. 11:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a kérdezőnek van rögzítve próbaidő... :)
2021. jún. 17. 12:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld a főnököd helyébe magad. Valószínűleg azt gondolta, hogy tróger vagy.
2021. jún. 17. 12:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Simlisekkel én sem szarakodnék! Teljes mértékben jogos, hogy kirúgnak!
2021. jún. 17. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy csőtörés van Nálad...

Felhívod a vízvezetékszerelőt, hétfőre ígéri, de hétfő reggel telefonál, hogy dermatológiára kell mennie, halasztja keddre, kedden reggel megint telefonál, hogy rosszul tudta, kedden kell mennie, kedden este már kapásból lemondja határozatlan időre, mert koronás... mindaddig Nálad el van zárva a víz, nem tudsz mosni, mosogatni, fürdeni, stb.

Mit teszel? Várod amíg megjelenik vagy keresel mást?

Na ugye...

2021. jún. 17. 15:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Van egy gyanús anyajegyem, ami az utóbbi három évben a duplájára nőtt. Kövezzetek meg, amiért nem akarok 20évesen bőrrákban, vagy koronavírus maitt meghalni.
2021. jún. 17. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha a csőtöréses példát nem érted, akkor Neked nem lesz hosszú távú munkahelyed...
2021. jún. 17. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 évig nem volt ennnyire sürgős, érdekes, hogy pont most lett az. De semmi baj ezzel, elmehettél volna magánba. Ja most jön majd a nincs pénzem rá szöveg. Hát akkor így jártál. Ha elkezdene szájaskodni nekem egy 20 éves kis csitri, akit a nulla vagy minimális tapasztalata ellenére felvettem, hogy hát három ÉVE fennáll egy probléma, amit csak most hajlandó megoldani, én is elhajtanám, mint a ludakat.
2021. jún. 17. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!