Mi az amit nem bocsátanátok meg? Miutan nincs masodik esely?
Árulás. És ebbe a fogalom-körbe beletartozik a megcsalástól kezdve, a rólam hamis, vagy bizalmas információk kiadásáig minden, amitől (ami miatt) elárulva érzem magam. És az ilyen embereket figyelmeztetés nélkül, azonnal kizárom az életemből.
Újabb esély? Talán 15-20 év múlva, ha felhív, akkor lehet, hogy nem teszem le. Lehet, de nem biztos.
Nem vagyok egy barátkozós típus. Ilyesmik miatt mentek tönkre azok a barátságaim, amelyeknél nem a távolság ill. a találkozások elmaradása vetett véget, néhány példa:
- állandóan hatalmaskodott, mindig az volt, amit ő akart, úgy éreztem magam, mint egy utánfutó,
- állandóan mindig mindenkinek hazudott, betegesen, mindenféle baromságot. A végén már semmit sem hittem el neki, amikor bejelentette, hogy leukémiás, akkor sem tudtam, hogy igaz-e vagy megint csak kamuzik
- a negatív, panaszkodós embereket kiiktatom az életemből.
Ez attól függ.
Ha szereted még,akkor megbocsátasz neki.
Ennyi.
Nyilván ha hazugságokat terjeszt rólam,vagy elmondja a bizalmas dolgaimat másoknak,azt nem tűrném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!