Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy döntsön az ember ebben...

Hogy döntsön az ember ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Jelenlegi munkahelyemen dolgozom lassan egy éve. 25 kmre lakom , a fizum nettó 190.000 (de nem ennyire vagyok bejelentve)egy teletankot kapok havi szinten mivel kocsival kell járnom. Nincs más megoldás.

Szakmámbol adódóan többet kéne kapjak de amit megígért a főnök azt egyáltalán nem tartotta be. Még csak be se vagyok jelentve normálisan... Hiába jeleztem ezek miatt nem történt változás.

Ami mellette szól hogy jó a légkör szeretem mármint a kollégákat. Illetve nem igazán van kedvem újra megtanulni sok mindent az új helyen. De ugyanakkor azt is tudom hogy képes vagyok rá és a lustaság nem lehet indok ahhoz hogy esetlegesen maradjak.

Az új hely, egy új cég lenne több pénzért, lakóhelyemen. Nagyjából ugyanaz lenne a feladatom. Hatrany hogy megitn plusz stressz lesz nyilván mire megszokom a dolgokat...

Az a baj igen elégedetlen vagyok azzal hogy a főnök nem volt velem korrekt.

Mivel két év múlva nagyjából már elmennék szülni ezért ezt is figyelnem kellene több okból is. Mit gondoltok? Váltsak most? Ki mit tenne?

27N

2021. jún. 14. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A bejelentesnek kesobb megiszod a levet, valts
2021. jún. 14. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Váltani kell ez nem is kérdés. Hülye indok, hogy újra be kell tanulni.
2021. jún. 14. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen bagatel kifogások elrettentenek, akkor tényleg maradj itt még 40 évig, de akkor ne is várj semmit az élettől sem
2021. jún. 14. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy stresszelő és riasztó az új hely elsőre, meg a macera, ami ezzel jár. De a leírtak alapján tényleg nem kérdés, váltani kell.

Az új helyre nem kell utaznod, szóval időt is spórolsz, több pénz, nagyjából azért, amit most csinálsz. A főnököd sem tűnik a legbecsületesebbnek. Tudom, hogy a jó közösség, munkahelyi hangulat sokat nyom a latba, de a mostani hely nem sok előnnyel kecsegtet az újhoz képest.

2021. jún. 14. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz döntés! Én hagytam ott munkahelyet több pénzért, de megbántam.

Nem biztos, hogy rosszabb lesz neked a másik helyen, sajnos a gyededhez szükség lesz több pénzre. De mivel be is csaptak, megrendült a bizalmad. Azért elég fiatal vagy, hogy bevállald a stresszt. Ha közben teherbeesnél már nem tudsz elmenni, így viszont lesz rendesen pénzed ami alapja lesz a gyedednek, ha jól tudom.

Egy jó hír az emberiség számára, hogy nem lesz mindig így!

37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."

2021. jún. 14. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig hagytam ott munkahelyet több pénzért. És megérte.
2021. jún. 14. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelműen jobban járnál a másik munkahellyel.Már az hogy nem kell bejárni nagy segítség pénz és idő tekintetében.A nagyobb fizetés meg hab a tortán főleg úgy hogy itt nem vagy bejelentve.

Kérdem én,mi van akkor ha be kell tanulni?Pár hét-hónap alatt belerázódsz és utána jól fog menni.A társaság meg lehet akár jobb is lesz,de lehet hogy roszabb ez egy szeremcsekerék de ez mindenhol így van.

2021. jún. 14. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Belevágok, köszi a megerősítést.
2021. jún. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!