Ciki ha nem Budapesten dolgozok?
Sikerült találnom egy számomra közel álló munkát és még közel is van mint Budapesten belül néha kellett mennem helyekre.
Lett volna a közelben is de sajnos elhalasztottam azt a lehetőséget ami kicsit bánt de most örülök ennek a lehetőségnek is.
Viszont Budapest helyett Budaörsön van, ami igaz nem nagy távolság de mégsem Budapest.
De fizetésben viszont nagyon jó. Mondták is többet fizetnek mint máshol ilyen féle munkáért.
Csak hát nem tudom furcsálnák e egyesek ha egy budapesti mégsem budapeste dolgozik ahol annyi állás van de én viszont nem szerentém tovább húzni a halogatást munkakereséssel így elvállom a legszimpatikusabbat ami ez volt persze.
Tudod mi a borzasztóan cink,totál gáz és nem trendike?Az hogy felnőtt embernek ilyen kérdés egyáltalán az eszébe jut és az a baj nagyon sok hasonló kérdés van.
Mégis ki a halált érdekli hogy hol dolgozol,honnan jön ez hogy egy budapestinek Budapesten kell dolgoznia mert ha nem ott dolgozik akkor ciki és kinézik?Ez akkora hülyeség,ha jó a munkahely és nem 2 órát kell bejárni akkor nem mindegy hol van?
A megfelelési kényszert és el kéne engedni,csináld azt amit akarsz,pont senkit nem fog érdekelni hogy mit csinálsz és ha érdekelné neked le kéne szrni nagyívben
Gyerekek hogy kaphatnak jól fizető állást?
Vidékről költöztem Budapestre, az agglomerációban dolgozom. Soha eszembe nem jutott volna, hogy ez probléma lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!