Az normális ha nem foglalkoznak velem a cégek akiknek beküldök önéletrajzot ?
Úgy eddig a létező összes neten megtalálható buszos cégnek írtam, leírtam ki vagyok meg, hogy 23 évesen pályakezdő, minden papírom megvan és országban bárhol dolgoznék így írtam Nyiregyháza meg soproni cégnek is, kivéve bkv meg ottani Volán, mert Budapest az nem jön be, ott nem laknék.
Most nézem, 30 elküldés van, de válasz nulla, már 1 hónapja. Nem fűztem hozzá nagy reményt mert kezdő vagyok és kéne minimum mondjuk 10 év tapasztalat, de azt nem tudom hogyan kell szerezni. Nekem nincs izomzatom pakolni, így tehersofőr nem lettem, meg futár sem, én normálisan , úgy szeretek menni, hogy nem csapkodják az órájukat. A busz meg max. 70-el mehet így azt bekalkulálják. Voltam egy helyen ahol akkor kaptam meg a napidíjat ha időre odaértem, ha nem akkor csak a minimum 4 ezret kaptam meg, szóval fizut otthonról kellett volna hozni, de én meg pont azért mentem oda, hogy ők adják mert az menőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!