Ez azt jelenti föl kéne mondanom?
Figyelt kérdés
Elegem van a munkahelyemből, hogy semmibe néznek és lesz_rják a munkámat. De ha túlóra kell, vagy sűrgős dolog, akkor jó vagyok. Úgy keltem ma, hogy nem bírtam bemenni, és beteget jelentettem. Keresek munkát, de eddig még semmi nem jött össze. Legszívesebben fölmondanék, de a semmibe nem merek. Mit csináljak? Ti mit csinálnátok? Valakivel tudok erről beszélgetni?
N/25
2021. jún. 10. 15:05
1/3 Dr.med.habil. Genya válasza:
Most inkább az eszedre hallgass. Amíg nincs biztos, ne válts.
Váltásban nem tudok segíteni, nem írtad mi a szakterületed.
De nekem anno, mikor tudtam, hogy váltani fogok, onnantól kezdve minden nap könnyebb volt, lazábbnak éreztem, pedig én nem utáltam, vagy ilyesmi.
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor azt kell figyelni, hogy az ember saját magával ne szúrjon ki. Váltani akkor érdemes, ha attól jobb helyzetbe kerülsz. Addig le kell nyelni a békát, mert ha hirtelen ott találod magad, hogy hitelből kell májkrémen élni, akkor az sokkal rosszabb, mint az, hogy nem vesznek emberszámba a munkahelyen.
3/3 anonim válasza:
jelen, pont ugyanezt érzem már jó pár hónapja. ha a kollégáim nem lennének jó fejek, már rég megőrültem volna. folyamatosan nézem az állásajánlatokat, jelentkezek, polírozgatom a cv-met, felszopószövegemet (nem tudom mi a rendes neve annak amikor magadról kell ömlengened, ajánlólevél?), eddig még semmi eredménye. de kitartó vagyok, elkezdtem a jogsit, szerencsére elsőre találtam egy nagyon jó tanárt, így ez nagyon motivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!