Ha reggel mondok fel azonnali hatállyal, az nagyon bunkó dolog lenne?
próbaidős vagy?
Mert amúgy 1 hónap a felmondási idő...
Ha azt csinálod, hogy csak úgy elmész és péntektől már cseszel bemenni akkor akár meg is ütheted a bokad (munkabirosag vagy "csak" vissza kell térítened az előző havi fizud).
Ha nem vagy már próbaidős, akkor kell hogy írj egy felmondást, amiben meghatározzak neked a felmondási időd (általában 30 nap).
Ja, hogy próbaidő.
Akkor még indok sem kell.
Au revoir!
A kérdés az volt, hogy bunkóság-e "reggel" felmondani.
- igen próbaidő
- természetesen papíron mondok fel, holnap reggel. Legalábbis ezt tervezem. A kérdés annyi csak hogy hogyan illik a felmondást, inkább délután vagy ha reggel akkor aznap még maradni?
Idióta kérdés. Próbaidő alatt akkor mondasz fel, amikor akarsz. Ehhez semmi köze az általad elképzelt morálnak.
Egyenként mi a tökért akarsz reggelig várni? Küldd el most, és aludj jól.
Lol, miért lenne bunkóság? :D
Én 2x mondtam fel eddig xar helyen ( mind2 próbaidő alatt), egyszer ebből amiért már mikor reggel ebértem, az épp lejáró próbaidős már ocsmányul fogadott és úgy beszélt ahogy nekem kössz, de ne. Beértem, 5 perc telt el, a jelenet után szóltam, hogy akkor köszi, csá. Ennyi.
A másik helyen meg szintén reggel, csak a "kedves" főnökasszony kicsit később ért be, de ennyi. nem maradtom ott sem úgy emlékszem, mert nem is kellett. (Természetesen azt a napot már nem fizették ki).
Ha gondolod ott maradsz még arra a napra, de ha haza akarsz jönni, akkor meg hazajössz. Teljesen mindegy a te döntésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!