Hogy van az hogy a szakács dolgozik reggel 8-tól este 9-ig (21:00)? Hogy van a váltás? Nekem nem áll össze a kép hogy van meg a 8-8 óra? Remélem érthetően írtam és valaki eltudja magyarázni
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 20:07
1/8 anonim válasza:
Úgy van, hogy reggel 8 kor kezd és este 9 kor végez. Nem 8 órás munkarendben dolgozik.
3/8 anonim válasza:
Úgy ahogy írtad. Dolgozik reggel 8-tól este 9-ig és nincs váltás. Helyette van szabad nap.
4/8 A kérdező kommentje:
És olyan nincs hogy reggel 8-tól delután 4-ig van a "reggeles" és délután 1-től este 9-ig a délutános?
2021. máj. 6. 20:21
5/8 Tepfal válasza:
Ez helytől függ, az adott étterem tudja megmondani, hogy milyen munkarendben dolgoznak. Nem mindegy pl. hogy az étteremben ebéd (esetleg reggeli) is van, vagy csak vacsorára nyitnak ki.
6/8 anonim válasza:
Ahol én dolgozom, ott is úgy vannak, hogy délelőtt 10-től este 10-ig, ha sok a tennivaló, akkor akár 11-ig is. Összesen 1 óra pihenőjük van. Heti négy napot dolgoznak.
7/8 anonim válasza:
Ja, és az étterem délben nyit, ha ez fontos.
8/8 anonim válasza:
Nagyon sok olyan munkahely van ahol nem a klasszikus "nyócórás" időbeosztás szerint üzemelnek. Ha a munkáltató úgy gondolja, hogy beiktat kétszer félóra szünetet, akkor már is kijön a 12 óra.
Ahogy előttem is írták nem a napi 8 órákból jön össze a munkaidő, hanem a havi teljes óraszámot osztják vissza a munkanapokra.
A végeredmény ugyan az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!