Egyetértetek azzal, hogy a hagyományos munkaidő (8-tól 16, vagy 17 óráig) a legrosszabb, legalábbis bizonyos szempontból?
Korán is kell kelni hozzá, és a délután is teljesen elmegy, ügyintézni sem nagyon lehet, program is csak max. este fér bele valami, szóval gyakorlatilag az egész nap elmegy.
Ha valaki reggel 6-kor kezd, de 2-kor már végez, a nagyon korai kelést legalább ellensúlyozza, hogy ott van szinte az egész délután ügyintézni, programot csinálni, ha pedig valaki 10-kor, vagy 11-kor kezd, de este 6-7-ig dolgozik, akkor pedig legalább korán kelni nem kell, vagy tud reggel ügyeket intézni.
Szóval a hagyományos munkaidő szerintem minden tekintetben a legrosszabb.
Éjszakai műszakban meg tudtam volna fojtani a srácokat, akik azon voltak kiakadva, hogy miért ég felettem a villany, amikor ő nekik bántja a szemüket vagy nem tudnak aludni, de azt szerettem, hogy, amikor a reggelesek jöttek be, én húztam haza és, mivel délelőtt 10-11-ig le se feküdtem, azt csináltam, amit akartam. Ráadásul délután 5 körül keltem, este tízig rengeteg időm volt. Vagy 8-10 vagy 18-21 intéztem ügyeket.
Amit nem szerettem az az, hogy a hétvége csak 1 napos volt, péntek esti műszak szombat hajnalban ért véget, majd aludtál.
Aki hosszabb távon éjszakaizott, az kimaradt az irodai életből, lemaradt a hírekről meg amúgy is más nappal látni a többieket vagy este irogatni rájuk.
Én akkor éreztem magam a legjobban ebből a szempontból,amikor 10-18-ig dolgoztam.
Persze az sem mindegy,milyen messze van a munkahely.
Sosem jarok ugyintezni, sosem ertettem ezt, mikor a legtobb dolgot el lehet intezni online, amit nem, az meg max evi 2 alkalom.
De ettol fuggetlenul egyetertek, viszont ha mindenki kettoig dolgozna, akkor lenne a csucsido, ugyhogy dolgozzatok csak 4-ig, en meg hagy menjek haza a nem agyonzsufolt villamossal 2-kor :D
Nekem mindig az volt az ideális, hogy előbb lépjek, a kőbb kezdést utaltam, a főni meg, amikor tovább maradtam, úgy volta ki egy másik napból, hogy később menjek, pedig mindig előbb akartam lépni, de nem volt jó.
Az volt a szar, amikor egy nap emiatt 16-20 kellett dolgoznom, képzelhetitek mennyire volt kedvem bemenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!