Írásos ajánlat másik munkahelyről kiváló alap egy bértárgyalásra a mostani helyen?
Azt akarom hogy emeljenek. Csak úgy nem fognak. De nekem van egy írásos bérajánlatom egy másik helyről amit voltaképp csak el kell fogadjak.
Ez már kiváló alap egy bértárgyalásra a mostani helyen?
Vagyis itt tényleg mondhatom, hogy ennyit kérek amit a másik hely is adna, vagy elmegyek oda?
nem biztos hogy megadják, de így legalább van alap és érv tárgyalni. egy írásos ajánlat elég jó érv, hogy nem csak a levegőbe beszélek amikor azt mondom elmegyek ha nem kapok emelést.
Nekem a szóbeli ajánlat is elég volt, hogy emeljenek. De te úgyse fogsz emelést kérni.
Egyébként merre jártál egész délelőtt, hiányoltam a kérdéseidet
"Alapítványi iskola"
Azt miből gondolod, hogy az egész országban csak egyetlen és ugyanaz az ember gondolkodik béremelésen?
Vagy csak nagyon ravasznak érzed magad, hogy kifigyelted az összefüggéseket ott is, ahol nincs összefüggés? Vigyázz, mert így kezdődik az összeesküvés-elméletes elmebetegség is...
Előbb mondj fel és ha felajánlják, hogy maradj magasab fizuért akkor érdemes elővenni, hogy máshol mennyit ajánlottak.
Általában aki úgy kér fizetésemelést, hogy máshol ennyivel többet ajánlottak azt már csak azértis kirúgja a főnök mert megsértődik.
Nekem az a megérzésem, hogy ez a cég nem fog emelni.
A 260-ról legalább 330-350-re kellene emelni, hogy a bér “korszerű” legyen. - egy hozzászóló főnökének a szavaival élve.
Ha gondolod kérdezd meg, veszíteni valód nincsen. Nem adják meg váltsál.
Váltani mindenképpen fogsz, mert ez nagyon vékonyka fizetés még nettóban is.
#26-os.
Tudom milyen meló. Nálunk is dolgoznak akik pont ennyit kapnak. (Nyelvtudás nélkül)
Viszont elmondhatják, hogy irodában dolgoznak ami igaz is.
A presztízs miatt inkább lenyelik a 260 bruttót.
"Váltani mindenképpen fogsz, "
Aki bruttó 260-at keres, az egyáltalán nem biztos hogy vált, mert nagyon nyomós oka van hogy ennyit keres. Pl az hogy nem kell sehova, így marad itt ennyiért és örül ennek is.
És pont ezért lehet nem is vált mert nincs hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!