Tudnátok ilyen munkahelyet ajánlani nekem?
Irodai munka, HR, ilyesmi, de sok múlik a főnökön is, hogy milyen felfogású.
De mondjuk végzettséget nem mondtál, pl 8 általánossal nem fogsz ilyen munkát találni..
Van kereskedői vénád? Mert akkor mehetsz salesre.
órákon keresztül telefonozhatsz, cseveghetsz, ha hallod az illető hangját, rögtön át is tudod venni az irányítást.
Ha van érzéked a dologhoz, és eredményes vagy, akkor meg hagynak érvényesülni. Tök mindegy mit csinálsz, ha hozod a számokat. Kávézgathatsz te egész nap, ha az eredményed téged igazol, akkor még buzdítani is fognak, hogy menj csak:DD
Igen, vannak ilyen ágazatok..ahol teljesen mások a munkamorálok, viszont a látható háttérben nagy dolgok vannak.
Nekem ilyen munkám van, saleses vagyok, ahogy egyik válaszoló már írta. Az én pozíciómban csak az számít, hogy hozzam a számokat, az ügyfeleket, a növekedést. Ha ez megvan, a kutyát nem érdekli, hogy mennyit kávézom, mennyit netezek stb.
Viszont itt pont ugyanez a hátulütő: ha nem hozod az elvárt növekedést, akkor egy idő után búcsút intenek. Ez a szép a salesben, hogy teljesítményalapú és csak rajtad áll, hogy mit érsz el. Viszont a 200 nettónál sokkal többet meg lehet keresni, ha sikeres vagy, de mindez csak akkor műkődik, ha megvannak ehhez a skilljeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!