Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meg akartak bízni egy külön...

Meg akartak bízni egy külön feladattak a munkahelyen-megkérdeztem oké és mennyiért? És egyből nem akartak megbízni vele

Figyelt kérdés

Ez mit árul el az egész cégről? Végeznék-e egy darabig egy munkakörömbe nem tartozó feladatot is? Mondom erre persze! És mennyiért?

Erre közlik, akkor hagyjuk.

Miért gondolták inygen végzem majd, ami nem is lenne dolgom?

2021. jún. 5. 17:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
A következő leépítésnél repülni fogsz.
2021. jún. 5. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
1#-el egyetértek. Ez a te személyiségedről árul el sok mindent...
2021. jún. 5. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
35%

Az ilyen cégek az adó jóváírásokból meg a hasonlókból élnek..addig amíg a fidesz van uralmon.

szóval fogd a tapasztalataidat és lépj onnan.

a leírtak alapján komolytalan a cég.

2021. jún. 5. 17:34
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Ügyes vagy Bazsi.
2021. jún. 5. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

#2: Igen, azt árulja el a személyiségéről, hogy nem szolgalélek, ismeri a sajár értékeit és nem hagyja magát kihasználni. Abszolút pozitív tulajdonságok.

Az tény, hogy a munkáltató pont ezért igyekszik majd szabadulni tőle, de ez nem a kérdezőről állít ki szegénységi bizonyítványt, sokkal inkább a cégről. Aki ingyen plusz melót akar házon belül, az másban is csal. Bár híre menne, ne találna embert és menne tönkre! Az ilyenekért nem kár.

2021. jún. 5. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

A szándékoddal nem volt baj, csak a kivitelezéssel.

Így direktben elég sz.r ötlet volt rávágni az igényeidet. Először az ilyen kérésekre rá kell bólintani (ingyen). Ha jól elvégzed 1-2 hónapig azt a plusz feladatot is, akkor utána már sokkal inkább a te térfeleden pattog a labda.

Úgyhogy ez egy gyenge húzás volt tőled, még akkor is ha jogos volt.

2021. jún. 5. 18:10
 7/12 Micimacko67 ***** válasza:
100%
A napi sokadik munkaügyes trollkérdést kaptuk a nyakunkban...halleluja...
2021. jún. 5. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Azért nem mindegy hogy arra kértek-e hogy söpörj fel vagy egy hozzád nem tartozó projektet valósíts meg.Mit kértek tőled?

Ha kisebb,gyorsan elvégezhető dolog akkor azt illett volna megcsinálni de ha komolyabb erőbefektetést igénylő feladat volt arra azt mondom jogos de nem ilyen stílusban.

2021. jún. 5. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt tudod hogy ideiglenesen átlehet helyezni egy másik munkakörbe,úgyanabba az órabérbe amibe vagy? Nem is tudom ha jól tudom évi 160órára...:/ de nem vagyok az órában biztos. :) Tehát előszőr olvassd át a szerződésed. :)
2021. jún. 7. 15:14
 10/12 A kérdező kommentje:

"Azt tudod hogy ideiglenesen átlehet helyezni egy másik munkakörbe"

Leszarom. csinálja aki akarja én nem fogom. ennyike.

Tőlem lehet itt jogszabályokkal jönni magasról leszarom. Max felmondok és keresek egy másik kuplerájt és ezt a főnök is tudja.

2021. jún. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!