Hogy lehet munkàt találni ha a hagyományos módszer nem jött be?
Mármint a klasszik hirdetésre, Facebook hirdetésre , máshol történő hirdetésre jelentkezés.
Ezeken túl vagyok. Esetleg próbáljam végig járni a helyeket ami szakmába passzoló és adjak be önéletrajzot, hàtha szerencsém lesz?Vagy màs ötletet is szívesen fogadok.
Én így csináltam:
- letöltöttem egy fizetős (1-2 EUR), színes, modern önéletrajz sablont, és azt használtam, én a modern CV template-re kerestem rá, így találtam egy szimpatikusat.
- készítettem egy jól hangzó motivációs levelet: kerestem neten motivációs levél mintákat, és azok alapján írtam egy sajátot angolul és magyarul is, mikor jelentkeztem valahova mindig beleírtam címzéshez a cég nevét és a pozíció nevét, nem csak ugyanazt a sablont küldtem mindenhova
- csináltam egy szépen, igényesen kitöltött linkedin profilt
- hetekig jelentkeztem munkákra, különböző felületeken. Kerestem cégeket a környéken, akiknél adódhat olyan pozíció amire jelentkezhetnék, nekik külön e-mailben is elküldtem a motivációs levelemet és csatoltam a CV-met
Több, mint 50 jelentkezés után sikerült találnom egy helyet, ahova felvettek, szerencsére a felmondási időmet a jelenlegi helyemről is kivárják.
A legfőbb tanácsom, hogy ne add fel! Ha nincs sikerélmény, akkor is jelentkezni kell tovább, más hirdetési oldalt is megnézni, új cégeket keresni, akinek el tudod küldeni a CV-d. A kitartó keresgélés előbb/utóbb eredményt fog hozni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!