Mit tapasztaltatok diákokkal mennyire rugalmasak a munkabeosztást tekintve egy gyorsétteremben?
Tudom hogy a Mekit, Burger Kinget és a Kfc-t sokan szokták szidni ha diákmunkáról van szó, de egyszerűen nincs más munkalehetőség. Ezek a helyek sem lennének olyan közel, de szerintem jobbak mint a semmi. Én falusi vagyok és este az utolsó buszom 22.30-kor elmegy, ezelőtt pedig egy fél órával el kellene indulnom hogy kérjek hozzá mivel elég messze van. Nem merem beadni a jelentkezésemet mert félek hogy ez így nem lesz megoldható. Hiába írják hogy rugalmas munkaidő, nem tudom mennyire kéne abban hinnem hogy tényleg úgy is próbálják alakítani. (Amúgy csinálom a jogsit, lassan vizsgázom is és ha sikerülne akkor már nem lenne ez a helyzet)
18/F
A jelentkezést add be, mert semmit sem veszítesz.
Az meg, hogy mennyire rugalmasak, az adott helytöl, fönöktöl függ, egy próbát megér.
Ha nem mennek bele, akkor ott vagy, mint most, ha meg igen, akkor szerencséd van - szóval mindenképpen akkor van több esélyed, ha megpróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!