Sokan miért nézik le a gyorsétteremben dolgozókat?
Pontos neveket nem fogok mondani, de egy gyorsétteremben dolgoztam 3 évig és a több pénzért átmentem egy másikban. Azt vettem észre hogy sok ember lenézi az ilyen dolgozókat. Miért? Mert azt hiszik hogy aki ilyen helyen dolgozik, hülye?
2 szakmám is van, az egyikből majd idővel vállalkozást akarok, a munkatársaim nagy része is értelmes, szóval nem buta emberek dolgoznak ilyen helyeken.
Lehet, hogy beleképzeled.
Az eladó feladata, hogy kiszolgálja a vevőt.
A többi lényegtelen.
Ha szemtelenkedik, akkor arra is megvan az eszköz.
Nyilván a főnököd kioktatott benneteket, hogy mikor
mi a teendő.
Te vagy vendéglátó, te kiszolgálsz, ő a vevő, ő fizet.
Ennyi.
Nem szabad foglalkozni a többivel.
Nézz körbe az oldalon. Itt mindenki ökobi kaját eszik, 1,5 millás a fizetése, 10 diplomája van.
Nekem valamelyik nap azt magyarázta meg valaki, hogy csóró szar vagyok, mert szeretem az ebookokat, és azokat csak a csórók olvassák, akiknek nincs pénzük 5000 ft/darab áron szép könyveket venni, ami nyilván jellemzi az embert.
Olyanba is belefutottam, aki kidobná a vastagabb zésztás pizzát még ingyen is, mert semmi pénzért nem lenne hajlandó megenni. Az sem volt semmi.
Aztán volt már, aki a használt ruhától pánikrohamot kap, az sem volt semmi.
A sznobkodás, nagyzolás és egymáson túllicitálás itt helyi sport. És még rózsa illatút is kakilnak. :D
Nem tudom mièrt csak azt,hogy én soha nem dolgoznék ott..
Le a kalappal előttetek. Csak vendègkent is látom,mennyit mentek és mennyi idióta vevő van. Pedig nekem szintén "alja' munkam van ( nővér vagyok). Szóval megértelek. :)
A munka meg sosem szégyen,ezt tartsd észben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!