Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sokan miért nézik le a gyorsét...

Sokan miért nézik le a gyorsétteremben dolgozókat?

Figyelt kérdés

Pontos neveket nem fogok mondani, de egy gyorsétteremben dolgoztam 3 évig és a több pénzért átmentem egy másikban. Azt vettem észre hogy sok ember lenézi az ilyen dolgozókat. Miért? Mert azt hiszik hogy aki ilyen helyen dolgozik, hülye?

2 szakmám is van, az egyikből majd idővel vállalkozást akarok, a munkatársaim nagy része is értelmes, szóval nem buta emberek dolgoznak ilyen helyeken.

2020. nov. 14. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Sajna népünk ilyen.
2020. nov. 14. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki lenézi a másikat a munkája miatt, az saját magát minősíti. Én is voltam eladó, marhára nem érdekel a vásárló mit gondol.

Ha valamelyik bunkó vagy lenéző volt, azzal én is olyan stílust vettem fel. Legfeljebb nem jön többet, na és? Az ilyen nem is hiányzik.

2020. nov. 14. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja hát azok jönnek ezzel, akik minden szakot az egyetemen büfé szaknak titulálnak és a lenézés kifejezésére azt hozzák fel, hogy semmit nem ér az adott diploma, mert csak a mekiben helyezkedhet el vele az ember.

De ők mindenkit lenéznek.

Szerintem egyik munka sem szégyellni való, a gyorsétterem sem másabb mint barmelyik vendéglátós, sőt, nagyobb a forgalom.

Én szeretem a mekis kaját, és örülök, hogy vannak, akik működtetik a helyet :D

2020. nov. 14. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom én soha nem néztem le senkit se a munkája miatt. A munka az munka.

Én az embert max a jelleme viselkedése miatt nézem le. 😃

2020. nov. 14. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A gyorsétterem, az ostoba konzumidiotizmus, a felesleges környezetszennyező magamutogató, önelégült túlfogyasztás megtestesítője. Aki ettől a világtól nem undorodik, hanem önként a részévé vállik, az olyan sötét, hogy jogos a lenézés.
2020. nov. 15. 01:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15

Arra persze nem is gondolsz,hogy pl.egy részmunkaidős tanuló azzal keresi meg a pénzét,hogy amíg tanul, megéljen valamiből? Sokaknak jól jön. Nem lehet mindenki tizenévesen csak tanuló vagy az általad elgondolt mintapolgár,mert nem engedheti meg. Én kb. 3 havonta vagy még ritkábban eszek egy mekit,max ha arra járok és megkívánom. Ha ettől sötét vagyok,hát sajnálom.

2020. nov. 15. 07:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le.
2020. nov. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!