Szerintetek ciki gyorsétteremben dolgozni? (Pl egy auchan, spar, tesco gyorséttermében) 20/L
Sok fiatal (meg néhány ismerősöm):
- egyetemista
- gazdag
- külföldön dolgozik
- nagyvárosban lakik
- jól fizető állásuk van
- butikban dolgozik (pl Zara, H&M, New Yorker)
Mikor megkérdezik hol dolgozok, olyan kínosan érzem magam...
Anyám is szégyell, hogy bezzeg az ő ismerőseinek a gyerekei hova jutottak, én meg csak egy gyorsétteremben vagyok. Van érettsêgim, mellette 2 szakmám. De kis városban lakok, ahol alig van más munkalehetőség (a környéken is). Szerintetek gáz?
Nekem az lenne két diplomával. De nem tartom gáznak ha valaki ilyen helyen dolgozik.
Max az lehet gáz (saját magadnak, nem másnak), hogy sikerült két értelmetlen szakmát is összehozni, elpazarolni rá egy csomó pénzt és időt.
20 éves vagy, hova akarsz még menő, hosszútávú munkahelyet?? Anyudról nem is beszélve.
Én 20 évesen kezdtem el az első OKJ-s szakmámat tanulni az érettségi után, majd 22 évesen mentem el életem első munkahelyére: közmunkázni a gátoldalra.
Rohadtul szégyelltem én is, nehogy azt hidd, de a semminél mindenképp jobb volt.
Azután még megjártam néhány üzemi szalagmunkát és betanított munkát, de most itt vagyok 26 évesen könyvesbolti eladó, az ország egyik legnagyobb könyvesbolthálózatánál, egy szuperjó környéken. Ez az első olyan munkahelyem, amit végre határozottan nem szégyellek, hanem egyenesen büszke vagyok rá.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy állati fiatal vagy még, bárhová elsodorhat téged az élet a későbbiekben. 100 emberből kábé csak egy találja meg rögtön húszévesen a későbbi hivatását, mindenki alulról kezdi.
A gyorséttermezés pedig egyébként is a fiatalok egyik legközkedveltebb munkalehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!