Alkalmazott, középvezető, vagy felsővezető lennél legszívesebben?
Alkalmazott, vagy csak a saját magam főnöke.
Nincsenek "irányítós" hajlamaim, nem vagyok másoknak dirigálós típus, ráadásul a környezetemben minden vezető pozícióban levő ember állandóan panaszkodik/dühöng/kesereg a beosztottak miatt, nekem ez nem hiányzik.
Fhú, alkalmazott. Utálnék bárkivel konfrontálódni, meg nagy terhet a nyakamba venni, meg én biztos túl igazságos lennék. Tehát számonkérnék mindenkit ugyan úgy, ugyan úgy jutalmaznék. Nagyon megfigyelném a teljesítményt, túl komolyan venném a pozícióm. Talán a szabadidőm is rámenne. Utálom ha a munkám hazajön velem, és a nagy felelősséget.
Hálisten kvázi keveset és jót dolgozom,kiváló pénzért. Megbecsülnek, szeretnek, a főnökök aranyosak, családias a légkör, elismerik a tudásom.
Nagyon elégedett vagyok, és örülök hogy a munkahelyem színvonalát emelem én magam is.
Vagy alkalmazott vagy egy egyszemélyes vállalkozásban a magam főnöke. Egyszer voltam "kisfőnök" mások alatt, soha többé. A legrosszabb pozíció mert felelősséget azt kapsz (és Whatsapp-on kell legyél 24/7-ben) de beleszólásod nem sok dologba van. Ha valami nem megy akkor fentről is te kapod a lósz.rt és a vásárló Karen-ek is veled akarnak beszélni mindig. Ha pedig fent toltak el valamit és emiatt alattad az embereidnek elegük van és otthagyják a céget akkor is rajtad csattan minden.
Egy cégnél legalul illetve legfelül jó lenni, a kettő között politika, könyöklés, smúzolás, s.ggnyalás, a felelősség áthárítása és a személyes imidzs építése megy. Egy lelkiismeretes ember számára igencsak demotiváló környezet. Plusz ha leépítés van akkor nyilván nem a nagyfőnök és nem is a dolgozó fog repülni hanem a középszintet ritkítják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!