Nem gáz ha a főnök is hallotta ahogy állásinterjút beszéltem meg? Nem tudtam hogy hallja, de még azt is elmondtam a telefonba, hogy „1 hónapos felmondási idő után tudok kezdeni"
Maradjunk annyiban, hogy ezeket a dolgokat nem illik a munkahelyen intézni. Amikor én is más munka után néztem, akkor max szünetben a telefonomon néztem az álláskeresős oldalakat, ha pedig telefonálni kellett, akkor azt irodán kívül szünetben próbáltam megoldani. Persze az ember nem szeret bizonytalanra felmondani, és szeretné előkészíteni a terepet, de ebben cselesnek kell lenni, ha lehet e-mailezni.
Amúgy elég egy jóakaró munkatárs, aki bemószeroljon, aztán lehet hogy a főnököd maga tesz lapátra.
Szóval te munkaidőben gyk-zol is munka helyett. Azonnali hatállyal el vagy küldve fegyelmivel! A jó oldala az, hogy tudsz azonnal is kezdeni 😁
A főnököd
"Azonnali hatállyal el vagy küldve fegyelmivel!"
Már ez sem jöhet össze. Felmondtam azóta. Felvettek.
Így már kirúgni sem tud.
Szuper, gratulálok!
Látod, az emberek sokszor feleslegesen stresszelik magukat. 😉
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!