Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy férfi kollégám előtt...

Ha egy férfi kollégám előtt mindig zavarban vagyok, és ha úgy hozza a helyett, és elmondom, hogy azért vagyik ilyen béna mert zavarban vagyok előtte, abból lehet, jól kijönnöm?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ne legyen egy ciki és égő. Ki lehet vhogy magyarázni, hogy ne vágja le, hogy tetszik nekem, mint férfi?

Vagy mivel, idősebb nálam 10-15 évvel, ezért már nem biztos, hogy arra gondol, hogy ha egy lány zavarba van előtte, akkor tetszik neki?

2021. máj. 31. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Hát, ha rendesen el tudod mondani, hogy azért vagy ilyen béna, mert zavarban vagy előtte, akkor valójában nem vagy béna, hisz' el tudtad mondani; ha viszont nem tudod rendesen elmondani, hogy azért bénázol, mert zavarban vagy, akkor nem fogja érteni, mit makogsz. (Ugye, világos?) :D
2021. máj. 31. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Maximum valami olyan duma lehet, hogy mindig béna vagy ha néznek, de 99% hogy már rég levágta mi a helyzet.
2021. máj. 31. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el ezt neki, mert ebből további cikis történet adódhat.
2021. máj. 31. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:
2es,az jó ötlet. Így hirtelen ez eszembe sem jutott. Mármint, hogy ha néznek akkor zavarban vagyok.
2021. máj. 31. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!