Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehetne tenni? Fel kellene...

Mit lehetne tenni? Fel kellene jelenteni?

Figyelt kérdés
3 évig dolgoztam egy rossz munkahelyen. Nagyon rossz volt a légkör, a főnök nyalógép pszichopatái teljesen kikészítettek azon a munkahelyen. Meg a főnök is elég nyilvánvalóan ki akart velem kezdeni.Ma már szerencsére jó munkahelyem van. Az egyik volt munkatársam mondta, hogy a volt főni miután elmentem fél évig maga alatt volt. Azóta nem tudom miért gyakran összefutok a volt főnökkel.pl.bevásárlóközpontban, vagy utcán, végigmér alaposan a boltban, sokszor követ, jön utánam, meg ilyenek.Eddig sikerült megmenekülnöm előle, de félek tőle. Mit tehetnék? Jelentsem fel? De olyan gazdag, hogy még a végén én húznám a rövidebbet.

2021. máj. 29. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Jézusom😂 te sem tudsz már mit kezdeni magaddal
2021. máj. 29. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez miért szexualitás?
2021. máj. 29. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
A pszichiátrián kell jelenteni az esetet.
2021. máj. 29. 17:32
 4/6 anonim válasza:
70%

"A pszichiátrián kell jelenteni az esetet."

A pszichiátria az egészségügyi ellátó rendszer része, nem rendfenntartó erő. Olyan emberekkel foglalkoznak akik önként keresik őket, ez alól két kivétel van: bíróság által elrendelt kényszergyógykezelés és súlyosan ön/közveszélyes emberek, akiket bevisznek.

Ha valaki követ, zaklat, az ellen szerintem a távoltartási végzés a megoldás, bár nem vagyok benne biztos, hogy a magyar jogban ez nem csak a családon belüli erőszakra vonatkozik-e. Ügyvédet kéne erről megkérdezni, hogy milyen jogi lépéseket lehet tenni ebben a helyzetben.

"De olyan gazdag, hogy még a végén én húznám a rövidebbet." Ennek legfeljebb az a jelentősége, hogy több/jobb ügyvédre van pénze, mint neked, így nagyobb eséllyel jön ki jól egy bírósági ügyből.

2021. máj. 29. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
A 4-nek köszönöm a választ.
2021. máj. 30. 13:19
 6/6 anonim válasza:
100%
Én rákérdeznék a helyedben hogy ez most mi. Önts tiszta vizet a pohárba mielőtt rohansz valami hivatalos szervhez. Ez sztem még "kevés " egy távolságtartási végzéshez. Próbáld meg szerintem először a beszélgetést.
2021. máj. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!