Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az a cég szégyene, ha egy...

Az a cég szégyene, ha egy poziban fél év alatt 4 ember ült (és mondott fel)?

Figyelt kérdés

És most hajtják az újabbat mert a legutóbb felvett (a 4.) az 1 hónapot se volt.

Fél év alatt 4 ember egy állásban és egy se maradt.

Ez a cég szégyene?

(az ok? Mert hazudtak nekik a munkaidőről, a beosztásról és a bérről is. vagyis kb semmi se úgy van ahogy az állásinterjún tálalják)

2021. máj. 29. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Már nem a dolgozók 1/3-a?
2021. máj. 29. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:

ez egy fizikai munkakör, lényegében épülettakarítás.

azt hazudják nekik, a munka 6 órás, sose kell délutánozni és ha nem fér bele a 6 órába, azt pluszban fizetik.

ehhez képest "csak " heti 3x kell délutánozni (soha... ugye...) a munka változó vagy belefér a 6ba vagy nem (többnyire nem) és persze egy kanyit se adnak a plusz időre (a túlórát fizetjük... ugye...)ű

csak ennyi kamu van.

nem értem mire számít a cég. hogy lenyelik? nem nyelik.

2021. máj. 29. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:

összességében azt nem értem minek hazudnak olyanokban ami az első héten úgyis kiderül?

sose kell délutánozni. ott van a csóka 2 napja és már közlik vele hogy akkor ma este 8-ig kell maradni...

számomra ez felfoghatatlan

2021. máj. 29. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola.
2021. máj. 29. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én olyan helyen dolgoztam másfél évet egy helyen, hogy az alatt az idő alatt kb 100 ember jött ment...és hát olyan is volt a cég, nem fizette ki amiben megállapodás volt, neked kellett kiszámolni, mennyi a fizetésed (teljesítmény bér), mert különben 20-30 ezerrel kevesebbet adtak volna, fizetés után kellett bemenni reklamálni, akkor kifizette...Rengeteg sikkasztás, bejelentés sehogy. Télen fűtés nuku, munkavédelmi eszköz néha volt. Úgyhogy vannak ilyen helyek, sok. De nem kell maradni, azóta korrekt helyem van normális bejelentéssel és munkakörülményekkel☺️
2021. máj. 29. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez a cég szégyene. Az meg a te szégyened, hogy még mindig ott vagy.
2021. máj. 31. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!