Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol keressek nyárra rugalmas...

Hol keressek nyárra rugalmas diákmunkát?

Figyelt kérdés
Eleg sok helyen neztem es keresgeltem, kulonbozo diakszovetkezeteknel. Olyan munkat szeretnek ami azert nem minimalbert kinal viszont nyaron 1-2-szer el tudok mellette menni nyaralni. Szinte semmit nem talaltam, ami jo lett volna az a vilag vegen volt..18 eves lany vagyok, most erettsegiztem, a nyaron mindenkeppen szeretnek dolgozni akar csak a nyarra akar hosszu tavra. Valaki tud esetleg ajanlani oldalt ahol korul nezhetek vagy barmi segitseget? Meg soha nem dolgoztam sehol, nem igazan tudom hogy mukodik ez es melyik erne meg nekem😅barmi erdekel igazabol, kiveve a fizikai/gyorsettermi munka

2021. máj. 27. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Milyen környéken keresel? Milyen skilljeid vannak?
2021. máj. 27. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Erd es kornyeken/Budapesten, igazabol csak az erettsegim amim van es kozepfoku angol tudasom, ezeken kivul nincs sok minden
2021. máj. 27. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Diákmunkába ha teljes munkaidôbe is dolgozol,minimálbért fogsz keresni sajnos. Èn is most keresek,csak részmunkaidőre. Viszont teljesen rugalmasak.Ezért éri meg jobban szerintem a Pesti. Van belőle egy csomó én kiválasztom melyik munkát akarom nálluk és onnan választok.
2021. máj. 28. 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Érettségi után lehet még menni diakszövibe, ha nem tanulsz tovább?

Egyébként írj önéletrajzot és elküldheted akár dohányboltokba, pultosnak, ha az officet tudod használni, akkor irodákba recepciósnak, vagy hádákba pont mostanában láttam hirdetést, hogy keresnek embereket. Esetleg besétálsz a munkaügyi hivatalban és segítenek munkát találni.

2021. máj. 29. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
De tovabbtanulok, csak nyarra keresek esetleg meg egyetem mellett egy rovid ideig. Mar talaltam egy par jot koszonom, csak a jelentkezessel vannak gondjaim mert tenyleg nem ertek hozza es probalok mindig segitseget kerni valakitol mert meg soha nem csinaltam ilyet😅de koszonom, mar talaltam:)
2021. máj. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!