Hol keressek munkát?
Egyetemista vagyok, sajnos az előző munkahelyemről eljöttem, mert ingyen munka volt előre lépés reményében ami persze sosem történt meg (Tv csatorna, ugyanis kommunikáció médiát tanulok)
Tudom, Covid alatt nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Viszont egyetem miatt heti max 30 órát tudnék vállalni, hétköznap. Diákmunka vagy sima részmunkaidős munka is érdekelne. Na, persze nem itt keresek munkát, csak ti, mikor épp kerestetek hol találtatok? Első sorban profession, Jooble, cvonline, jobmonitor oldalon szoktam keresgélni de semmi.
Természetesen média vagy kommunikacio érdekelne első sorban, de már beadtam jelentkezésem beszerzőnek, iktatonak is, de sehonnan nem jön visszajelzés.
Milyen oldalakat ajánlotok?
Diákmunka oldalakat is figyelem persze, de éjszakai raktáros vagy gyorséttermi dolgozó nem szeretnék lenni( van belőlük tapasztalatom, többet nem kérek köszönöm).
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!