Hogy reagál az ember ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Eddig mindig aktív volt valaki munka szempontjából, értékelésnél mindig az alacsonyabb pontszámokat kapta. Az új főnök, már reálisabban látja az ember munkáját, viszont rengeteget kellett harcolni ezért, meg egy pár embert invitálni a zsűrizésre. A rosszból, az új helyzetekbe csöppeni, nagyon-nagyon furcsa, mintha először tanulnál járni. Ilyenkor, ti hogy reagálnátok, hasonló helyzetben? :)2021. máj. 27. 19:10
1/7 anonim válasza:
Ha leirod bővebben, talán tudnék pl én is rá írni valamit
3/7 anonim válasza:
Csak én érzem úgy, hogy ezek a mondatok nem függnek össze?
4/7 anonim válasza:
Mariska volt, vagy szép kristály? Kéne nekem is.
5/7 Jól van ez így? válasza:
Kitárnám két karom, mint a sasmadár, s orcámon fülig érő vigyorral elkezdenék szaladni.
6/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést olvasva kijött a bubsim :/
7/7 anonim válasza:
3 jól érzed.
Kérdező, engem is szabadna de csak kicsit. De mellette örülnék is annak, hogy végre jobban megbecsülik a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!