Vagyonőrként munkába vihetek viperát illetve sokkolót?
Tudom, hogy csak jogos védelmi helyzetekben használhatom, de kezd a hely amit őrzünk para lenni.
Ugye nem lesz baj ha jogos védelemben használom ezeket?
Telephelyről van szó az isten háta mögött.
31.-vagyok.
Azért van itt még egy fontos dolog.
A telephely olyan részébe, ahová utcáról, szabályosan, bemehet mondjuk vevő, ott nem lehet nálad tiltott holmi!
Azaz, példa: Az irodában, ahová a vevők mehetnek nem lehet nálad mondjuk vipera. De a vevőktől elzárt részen, szamurájkardod is lehet. Vagy plázában, a vevők között nem lehet viperád, de az eladó pult mögött állva, kezedben lehet a gumilövedékes puska.
Igen, köszönöm akkor jól gondoltam, kozosseg számára nyitott objektumban nem lehet nálam kkve csak (zárt) maganteruleten ;)
De a te példa is jók és érthetőek erre figyelek, köszönöm ;)
Nem tudom miért hiszed hogy viperával jobban meg tudod védeni magad mint gumibottal... a sokkolót meg pláne.
Vipera több, sokkal több gyakorlást képzést igényel mint a gumibot, mert sokkal veszélyesebb egy képzetlen kezében, ameddig a gumibot, könyebben kezelhető, jól oda lehet csapni, és nem törik semmi.
A sokkoló meg nem önvédelmi hanem kényszerítő eszköz..
35-ös köszönöm neked is, vannak oktatóvideóim viperárol szoktam gyakorolni (imitálni) a használatát ;) de azt nem mondanám h profi viperás vagyok - teljesen igaz, hogy gumibottal is oda lehet csapni :D
Igen :D sokkoló csak közelről ér valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!