Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vagyonőrként munkába vihetek...

Vagyonőrként munkába vihetek viperát illetve sokkolót?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csak jogos védelmi helyzetekben használhatom, de kezd a hely amit őrzünk para lenni.

Ugye nem lesz baj ha jogos védelemben használom ezeket?

Telephelyről van szó az isten háta mögött.

#Vipera, ólmosbot, ESP vipera, sokkoló #Gázspray nem elég, gumibot egy vicc, stukkert nem ad a hely
2021. máj. 27. 17:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
31-es, én is így tudtam, nagyon köszönöm a hasznos válaszod ;) :D
2021. máj. 30. 17:17
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

31.-vagyok.

Azért van itt még egy fontos dolog.

A telephely olyan részébe, ahová utcáról, szabályosan, bemehet mondjuk vevő, ott nem lehet nálad tiltott holmi!

Azaz, példa: Az irodában, ahová a vevők mehetnek nem lehet nálad mondjuk vipera. De a vevőktől elzárt részen, szamurájkardod is lehet. Vagy plázában, a vevők között nem lehet viperád, de az eladó pult mögött állva, kezedben lehet a gumilövedékes puska.

2021. máj. 30. 17:35
 33/36 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm akkor jól gondoltam, kozosseg számára nyitott objektumban nem lehet nálam kkve csak (zárt) maganteruleten ;)

De a te példa is jók és érthetőek erre figyelek, köszönöm ;)

2021. máj. 30. 18:29
 34/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért hiszed hogy viperával jobban meg tudod védeni magad mint gumibottal... a sokkolót meg pláne.

Vipera több, sokkal több gyakorlást képzést igényel mint a gumibot, mert sokkal veszélyesebb egy képzetlen kezében, ameddig a gumibot, könyebben kezelhető, jól oda lehet csapni, és nem törik semmi.

A sokkoló meg nem önvédelmi hanem kényszerítő eszköz..

2021. máj. 30. 18:44
 35/36 A kérdező kommentje:

35-ös köszönöm neked is, vannak oktatóvideóim viperárol szoktam gyakorolni (imitálni) a használatát ;) de azt nem mondanám h profi viperás vagyok - teljesen igaz, hogy gumibottal is oda lehet csapni :D

Igen :D sokkoló csak közelről ér valamit :D

2021. máj. 30. 18:56
 36/36 anonim ***** válasza:
38%
Azt hittem vicc a kérdés...
2021. máj. 30. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!