Vagyonőrként munkába vihetek viperát illetve sokkolót?
Tudom, hogy csak jogos védelmi helyzetekben használhatom, de kezd a hely amit őrzünk para lenni.
Ugye nem lesz baj ha jogos védelemben használom ezeket?
Telephelyről van szó az isten háta mögött.
Kedves 1.
Nem kamugép vagyok, hanem valóban biztonsági őr, mutassak igazolványt? Kollégáim vettek és ezért kérdezem, jogos védelmi helyzetben ha az életem veszélyben van, megvédhetem magam, regen tanultam/ nem tiszta h jól tudom e hogy akar ezekkel is.
Értelemszerű, hogyha nem indokolt a használata (az életem nincs veszélyben ) nem fogom használni, aranyosság be lesz tartva.
Legyen szíves csak olyan válaszolni, aki tudja és 10000% hogy úgy van ahogy írja.
Azért köszönöm 1. Kollégám azt mondta vegyek én is egyet, de bizonytalan vagyok, ez inspirálta a kérdést.
Jogilag nem vihetsz.
Ezt tudnod kéne.
Mit csináltál a képzésen, végigaludtad?
Köszönöm a válaszokat. ;) 4. Ez egy nagyon jó felvetés. ;)
Ötös :D nem hatott a kávé :D
7-es ez egy jó otlet megbeszelem s kollégákkal ;) én is így vagyok ezzel egyet értek ;) köszi ;)
8-as :D Mert máshol többet kell dolgozni, azt meg, hogy őszinte legyek, nem nagyon szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!