Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irigy lennél rám, ha ezt...

Irigy lennél rám, ha ezt tudnád rólam?

Figyelt kérdés

-50 kg vagyok, nincs időm az étkezésre nagyobb figyelmet fordítani.

-Messziről járok dolgozni, van barátom is,de a munkám során sokat teljesítek.

-Egyedül szoktam emelni a nehezebb dolgokat is (pl. homokzsákokat), de a külsőm nem ér célba a főnököknél. Aki nagyon szép, gazdag, önbizalommal teli, az rám irigy. Mi az oka ennek?

2021. máj. 27. 10:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne rád bárki irigy? :D
2021. máj. 27. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bizonyára hlyegyerek vagy, aki idióta kérdéseket kreál ide gyakorin unalmából, meg egyéb errorok miatt.
2021. máj. 27. 10:37
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem lennék rád irigy.

Ha nincs időd enni az inkább szomorú, hiszen nem vagy tisztában a tested szükségleteivel.

30 percre lakok a mubkahelyemtől, isten ments hogy ingázzak.

2021. máj. 27. 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, rám mind igaz ezek közül, és most teljese értetlenül vakarom a fejem, hogy ezek miért lennének irigylésre méltó dolgok? Tapasztalat, hogy semmit nem befolyásolnak, nem tesznek hozzá az élethez...
2021. máj. 27. 10:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami zavaros agymenés. :-D
2021. máj. 27. 10:50
 6/16 Chloe Beck ***** válasza:
100%
nem
2021. máj. 27. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szülés előtt 58 kiló voltam. Az nem tudom, hogy nálad mit jelent a "nincs idő azt étkezésre", én szoktam főzni, de a gyorskajákat, sőt a konzerveseket is szeretem.

Szintén messziről járok dolgozni, de van kocsim. Meg férjem. A munkámat meg már a főnökeim is elismerték, pedig nehéz fizikai munkakörben vagyok.

Szintén egyedül emelek 15-20 kilót is, nem szoktam panaszkodni. A külsőmről meg annyit, hogy biztos vannak szebb és vékonyabb lányok, mégis észrevesznek a pasik.

Szóval mi a lópikuláért kéne irigykednem rád? Inkább örülök, hogy legalább az arcom nem akkora, mint a tied. Gyanítom, csak beképzeled ezt a "mindenki irigy rám" dolgot, mert az, amiket leírtál, nagyjából a semmivel egyenlő

2021. máj. 27. 11:04
 8/16 anonim ***** válasza:
7: szerintem is csak a "toronyban" vannak ezek a dolgok, amit elképzel.
2021. máj. 27. 11:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Esetleg a többi unatkozó Troll lehet rád irigy ezért a kérdésért. Szép munka ;)
2021. máj. 27. 11:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Öhm, kislány, elárulom, hogy senki! nem foglalkozik veled, és tök letojják nagy ívben, hogy homokzsákot emelsz.

Te csak szeretnéd, hogy irigykedjenek rád ;)

2021. máj. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!