Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irigy lennél rám, ha ezt...

Irigy lennél rám, ha ezt tudnád rólam?

Figyelt kérdés

-50 kg vagyok, nincs időm az étkezésre nagyobb figyelmet fordítani.

-Messziről járok dolgozni, van barátom is,de a munkám során sokat teljesítek.

-Egyedül szoktam emelni a nehezebb dolgokat is (pl. homokzsákokat), de a külsőm nem ér célba a főnököknél. Aki nagyon szép, gazdag, önbizalommal teli, az rám irigy. Mi az oka ennek?

2021. máj. 27. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mivan?
2021. máj. 27. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül mi az, ami irigylésre méltó?
2021. máj. 27. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalma.
2021. máj. 27. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Én irigy vagyok arra a mentális betegségedre ami miatt azt hiszed bárkit érdekel mit csinálsz és bárki irigykedik rád :D Kíváncsi vagyok ez melyik betegség, a pszichiátered mit mondott?
2021. máj. 27. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ennél van rendkívülibb lehetőség milliók számára. Örökké élhetnek tökéletes egészségben a megtisztított, paradicsommá alakított földön!
2021. máj. 27. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek közül semmi sem extrém, de örülök, hogy te így jól érzed magad. Én is jól érzem magam, van három szakmám húsz évesen, érettségim, boxra járok, van jogsim és elégedett vagyok a külsőmmel, hamarosan megyek egyetemre, és megveszem az álom autómat saját pénzből. Nincs abban semmi, ha valaki elégedett az életével, és a saját magával.
2021. máj. 29. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!